stationshusen
Foto: Magnus Granhagen
Skjutningen ska ha skett i närheten av den nedlagda Valstaskolan
Ett stort pådrag i ValstaFoto: MMS-Bild
Foto: MMS-Bild
Foto: MMS-Bild

Man avled efter skjutning

En person sköts i Valsta under lördagskvällen och fördes till sjukhus med allvarliga skador. Strax före klockan 22 meddelades att han avlidit till följd av skadorna.

centrum_artikel

Vid 19-tiden larmades polis till Valsta med anledning av att en man skjutits. Mannen ska vara allvarligt skadad och fördes till sjukhus. Ett stort pådrag var på plats med närmare tio polisbilar, ett område kring Valsta centrum spärrades av för tekniskt undersökning och polis.

Enligt Aftonbladets rapportering är det en man i 40-årsåldern som skjutits inne på en restaurang, han har träffats i huvud och bröst.

Strax före klockan 22 meddelar Polisen att mannen avlidit till följd av sina skador. Anhöriga har informerats. Det finns kameror uppsatta som polisen ska undersöka för att se om det går att få mer information. Polisen har inte frihetsberövat någon i skrivande stund.

Uppdaterad kl. 22.30

2020_helsida
ridskola2020_helsida
happyhomes_sommar2020
meko_helsida
centrum_helsida2020
coronakrisen

Nio av tio resenärer nu borta

Nyheter Nio av tio resenärer på Arlanda har försvunnit under ett år med pandemin: - Den svagare utvecklingen för flygresandet i inledningen av året består under februari, då resenärsminskningen ligger kvar på cirka 90 procent, säger Swedavias VD Jonas Abrahamsson.

connys_helsida
defacto_helsida
speedy_vinter2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
moderaterna_sigtuna
ridskola_2020_outsider
meko_outsider
nrh
swedol_outsider
connys
centrum_sommar_out