moderaterna_riksdag

Larm om bränder under nyårsnatten

Brandkåren hade en intensiv natt efter tolvslaget och ryckte ut till flera bränder.

Det var lugnt i kommunen fram till midnatt. Ett larm kom in om en brand i en mindre byggnad i Sigtuna stadsängar vid 21.30-tiden.

Vid 1–tiden brann det i ett soprum i Valsta. Lågorna stod ut när brandkåren. Kom till platsen och man fick arbeta intensivt med att släcka innan hela byggnaden förstördes. Kort därpå kom nästa larm till en bilbrand i Vibyvägen i Sigtuna. En bil var helt övertänd på en parkering. Men det fanns inga andra bilar i närheten som drabbades.

Tidigt i morse vid 4-tiden brann det i ett radhus. Omfattningen är dock oklar.

Tallen har en av de största solcellsanläggningarna

Nyheter BRF Tallen i Valsta har installerat en av landets största solcellsanläggningar: - För oss var detta en självklar investering i vårt arbete mot att göra boendet hos oss klimatneutralt, säger Ibrahim Khalifa, ordförande i BRF Tallen.

connys_helsida
julmarknad_helsida
jul2021
happyhomes_sommar2020
dack-helsida

Stora störningar i trafiken

Blåljus Det råder begränsad framkomlighet in mot Märsta efter en trafikolycka vid Arlandastad. Dessutom är det avspärrningar kring Arlandaområdet.

2020_helsida
centrum_helsida2020

Inga pengar till upprustning av Märsta station

Politik Märsta station lämnas utanför i regeringens förslag till nationell plan: - Trafikverkets förslag till nationell plan är en mycket stor besvikelse för alla oss som länge kämpat för den helt nödvändiga upprustningen av Märsta station, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

defacto_helsida
valsta-jul_helsida
mp_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

sigtuna_vatten_outsider
jul_outsider
ridskola_2020_outsider
dack-outsider
connys
valsta_jul_outsider
julmarknad_outsider
swedol_outsider
nrh
mp-outsider