januari

Larm om bränder under nyårsnatten

Brandkåren hade en intensiv natt efter tolvslaget och ryckte ut till flera bränder.

centrum_artikel

Det var lugnt i kommunen fram till midnatt. Ett larm kom in om en brand i en mindre byggnad i Sigtuna stadsängar vid 21.30-tiden.

Vid 1–tiden brann det i ett soprum i Valsta. Lågorna stod ut när brandkåren. Kom till platsen och man fick arbeta intensivt med att släcka innan hela byggnaden förstördes. Kort därpå kom nästa larm till en bilbrand i Vibyvägen i Sigtuna. En bil var helt övertänd på en parkering. Men det fanns inga andra bilar i närheten som drabbades.

Tidigt i morse vid 4-tiden brann det i ett radhus. Omfattningen är dock oklar.

defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
prima_helsida
2020_helsida
januari_helsida
centrum_helsida2020
speedy_vinter_helsida
meko_helsida

Problem med sopinsamling på landsbygden

Nyheter Boende på landsbygden, främst Odensala, har klagat på sophanteringen den senaste veckan: - Det stämmer att vi ligger efter med sophämtningen hos en liten del av hushållen, säger Sigtuna Vattens VD Johan Stock.

connys_helsida
ridskola2020_helsida
dödsskjutningen i valsta

Polisen: Skotten var riktade mot mannen

Blåljus Ett flertal skott avlossades in i en restaurang på lördagen varpå en man avled. Polisen meddelar nu att skotten var avsedda för just den mannen i 40-årsåldern.

Lurigt med snö på isarna

Notiser Många mindre sjöar runt om i kommunen och länet har fått is, en del kommuninvånare har även varit ute på Mälaren i Garnsviken. Men säkerställ att det är tjockt nog för promenad eller aktivitet varnar Issäkerhetsrådet.

swedol_outsider
centrum_sommar_out
moderat_outsider_jan
sigtuna_vatten_outsider
prima_outsider
speedy_vinter2020_outsider
meko_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
nrh