julbanner
Branden är på fjärde våningen i ett sjuvåningshus.Foto: Insändarbild
Rök väller ut över centrala MärstaFoto: Insändarbild
Helikopter åker mot brandplatsenFoto: Insändarbild

Brand i sjuvåningshus

Brandkår larmades ut till en brand på fjärde våningen på Södergatan i Märsta vid 16-tiden.

Vittnen har ringde brandkår efter att de sett rök på en balkong på Södergatan i Märsta sedan det brunnit på våning fyra i ett sjuvåningshus. Ett stort pådrag har kallades ut och det förelåg spridningsrisk enligt de första uppgifterna. Rökutvecklingen var kraftig och lade sig över centrala Märsta. Polisen meddelar att ingen person skadats i samband med branden som nu är släkt. De personer som evakuerades har fått återgå till sina lägenheter, en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet upprättades.

Uppdaterad kl. 18.47

EXTRA

Uppdaterad Ingen brand på krog

Blåljus Brandkår larmades till en krog i Sigtuna där det skulle ha brunnit inne i byggnaden: -Det var ingen brand, uppger Storstockholms räddningscentral.

happy_homes_juli
sportfiskebanner2
fme_jul
julbanner2
icavalsta_julbanner
EXTRA

Vinterkräksjukan slår till

Nyheter Det är kräksjuketider och på flera skolor i kommunen har barn insjuknat eller fått skickas hem mitt under pågående skoldag.

lager_bilnet
arlandamordet

Åklagare ville häkta för brott mitt griftefriden

Notiser Mannen som misstänks för mordet på Tess som hittades utanför Arlanda är fortsatt misstänkt men rätten anser inte att han ska häktas för brott mot griftefriden.

defacto_host2018
sigtuna_funkis
EXTRA

Taxichaufför döms efter tillslag i mellandagarna

Nyheter Mitt i julfirandet slog polisen till mot två bilar, varav en taxi i Valsta. Tillslaget var en del av en spaning som polisen haft mot en knarkliga baserad i Västerort. Nio personer döms nu för inblandning i vad som visat sig vara en överlåtelse i Valsta.

objekt4
funkis_2
colorama_vinter
nrh_lania
objekt3
vanster_jul
sigtunavatten_standard
komvuxq3_4
objekt2
connys
outsider