moderaterna_juni
Branden är på fjärde våningen i ett sjuvåningshus.Foto: Insändarbild
Rök väller ut över centrala MärstaFoto: Insändarbild
Helikopter åker mot brandplatsenFoto: Insändarbild

Brand i sjuvåningshus

Brandkår larmades ut till en brand på fjärde våningen på Södergatan i Märsta vid 16-tiden.

Vittnen har ringde brandkår efter att de sett rök på en balkong på Södergatan i Märsta sedan det brunnit på våning fyra i ett sjuvåningshus. Ett stort pådrag har kallades ut och det förelåg spridningsrisk enligt de första uppgifterna. Rökutvecklingen var kraftig och lade sig över centrala Märsta. Polisen meddelar att ingen person skadats i samband med branden som nu är släkt. De personer som evakuerades har fått återgå till sina lägenheter, en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet upprättades.

Uppdaterad kl. 18.47

Bilbrand i Valsta

Blåljus Två bilar brann under natten i Valstavägen: - De har inte börjat brinna av sig själva, så mycket vet vi i alla fall, säger Mats Almquist, vakthavande befäl på regionledningscentralen i Stockholm, till Aftonbladet.

sap_valet2018
brf_englamarken
EXTRA

Khalifa beviljas inte ansvarsfrihet

Politik Kommunfullmäktige ger inte förre kommunstyrelseordföranden Ibrahim Khalifa (S) ansvarsfrihet för sin tid som ordförande i Kommunstyrelsen för tiden 1 januari-21 september 2017: - Det hela är enkelt – har man brutit mot kommunallagen, då SKA man inte beviljas ansvarsfrihet, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande, i ett pressmeddelande.

februari
varen2018
sportfiskebanner2

Barnrum för 9-12-åringar på bibliotek

Ung & Student Ett rum för 9-12-åringar har invigts på Märsta bibliotek: - Hela idén till rummet är från barnen själva och de har också varit delaktiga i att skapa det, säger barnbibliotekarien Hedda Svenblad.

Trafikstrategin får vänta

Nyheter Kommunen avbryter arbetet med att ta fram en trafikstrategi, detta för att en ny översiktsplan kommer att tas fram under kommande mandatperiod.

veterankraft_standard
objekt4
Norra Redovisningshuset
objekt2
sigtunavatten_standard
nfc_vinter
val2018
sap_outsider
standard_ridskola
connys
outsider_moderat
outsider_defacto
vuxentutbildning
forskontor
objekt3