centrum_ettar
Branden är på fjärde våningen i ett sjuvåningshus.Foto: Insändarbild
Rök väller ut över centrala MärstaFoto: Insändarbild
Helikopter åker mot brandplatsenFoto: Insändarbild

Brand i sjuvåningshus

Brandkår larmades ut till en brand på fjärde våningen på Södergatan i Märsta vid 16-tiden.

Vittnen har ringde brandkår efter att de sett rök på en balkong på Södergatan i Märsta sedan det brunnit på våning fyra i ett sjuvåningshus. Ett stort pådrag har kallades ut och det förelåg spridningsrisk enligt de första uppgifterna. Rökutvecklingen var kraftig och lade sig över centrala Märsta. Polisen meddelar att ingen person skadats i samband med branden som nu är släkt. De personer som evakuerades har fått återgå till sina lägenheter, en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet upprättades.

Uppdaterad kl. 18.47

foretagarlunch
forskontor
februari
aretsforetag
sigtuna_bygglov

Så många rattsurfare har åtalats

Nyheter Fem personer i Norrort som Sigtuna kommun tillhör har åtalats enligt den nya lag som trädde i kraft med förbud om att hålla i en telefon i handen när man kör bil.

Bostadsaffären ger bidrag till välgörenhet

Bostad I samband med att Fastighetsbyrån säljer bostäder så erbjuds säljaren att skänka ett bidrag till en välgörenhetsorganisation: - Det känns roligt att kunna bidra och samtidigt låta säljaren själv välja var de vill att vi skänker vår gåva, säger Jakob Ekerot, franchisetagare på Fastighetsbyrån i Sigtuna/Märsta/Rosersberg.

Minister kommer till Märsta

Politik Kultur- och demokratiminister Alice Bah Kunke (MP) kommer till Kulturskolan i Märsta på måndag för att presentera sin kulturproposition: - Jag blev uppringd av Regeringskansliet nu i veckan och de sa att kulturministern gärna ville presentera propositionen på vår kulturskola, för hon hade hört så mycket bra och spännande om vår verksamhet, säger Eva Sjögren van Berkel, Kulturskolechef.

EXTRA

Man hittad död i bostadsområde

Blåljus Efter att en man hittats avliden i Märsta finns polis på plats: - Det är en person som fallit från en balkong långt upp i ett hus. Det är vad vi kan säga just nu, säger Anders Bryngelsson vid Polisens ledningcentral.

vuxentutbildning
Festspecialisten – Standard
standard_start
standard_ridskola
objekt3
outsider_defacto
standard
objekt4
nfc_vinter
objekt2
sigtunavatten_standard
veterankraft_standard
matcher_skanela
sangensemble
Norra Redovisningshuset