defacto_pan

Brand i lägenhet på Tingvalla

Räddningstjänst är kallade till en brand på Tingvalla sedan 10.30-tiden: - Vi har varit inne med rökdykare, säger Jonas Fröjdmark vid Storstockholms ledningscentral.

Enligt de första uppgifterna från SOS Alarm ska det brinna i ett kök i en lägenhet på Tingvallavägen. Brandkår är på plats och skadeläget är just nu oklart. Jonas Fröjdmark vid Storstockholms räddningscentral säger till märsta.nu att det är en fullt utvecklad brand och man har varit inne med rökdykare bland annat. Det föreligger ingen spridningsrisk.

Strax före klockan 12 meddelas att en person tagits ner från balkongen och att branden är under kontroll. Det är eftersläckning som pågår och ventilering.
– Jag vet inte om någon fått uppsöka sjukhus, säger Jonas Fröjdmark vid Storstockholms räddningscentral.

Uppdaterad kl. 11.50

fme_jul
happy_homes_juli
julbanner2
EXTRA

Vinterkräksjukan slår till

Nyheter Det är kräksjuketider och på flera skolor i kommunen har barn insjuknat eller fått skickas hem mitt under pågående skoldag.

sigtuna_funkis
sportfiskebanner2
arlandamordet

Åklagare ville häkta för brott mitt griftefriden

Notiser Mannen som misstänks för mordet på Tess som hittades utanför Arlanda är fortsatt misstänkt men rätten anser inte att han ska häktas för brott mot griftefriden.

defacto_host2018
icavalsta_julbanner
lager_bilnet
EXTRA

Taxichaufför döms efter tillslag i mellandagarna

Nyheter Mitt i julfirandet slog polisen till mot två bilar, varav en taxi i Valsta. Tillslaget var en del av en spaning som polisen haft mot en knarkliga baserad i Västerort. Nio personer döms nu för inblandning i vad som visat sig vara en överlåtelse i Valsta.

sigtunavatten_standard
objekt4
objekt3
objekt2
outsider
funkis_2
vanster_jul
nrh_lania
colorama_vinter
connys
komvuxq3_4