defacto_pan

Brand i lägenhet på Tingvalla

Räddningstjänst är kallade till en brand på Tingvalla sedan 10.30-tiden: - Vi har varit inne med rökdykare, säger Jonas Fröjdmark vid Storstockholms ledningscentral.

Enligt de första uppgifterna från SOS Alarm ska det brinna i ett kök i en lägenhet på Tingvallavägen. Brandkår är på plats och skadeläget är just nu oklart. Jonas Fröjdmark vid Storstockholms räddningscentral säger till märsta.nu att det är en fullt utvecklad brand och man har varit inne med rökdykare bland annat. Det föreligger ingen spridningsrisk.

Strax före klockan 12 meddelas att en person tagits ner från balkongen och att branden är under kontroll. Det är eftersläckning som pågår och ventilering.
– Jag vet inte om någon fått uppsöka sjukhus, säger Jonas Fröjdmark vid Storstockholms räddningscentral.

Uppdaterad kl. 11.50

defacto_host2018
hostfest_centrum

HSB Arlanda övergår till Norra Stor-Stockholm

Bostad HSB Arlanda går ihop med HSB Norra Stor-Stockholm: - Genom att två regionala HSB-föreningar blir en får vi bättre ekonomiska och personalmässiga resurser, säger Bo Albrektsson, tidigare ordförande för HSB Arlanda.

valet2018

Klart med första avhoppet

Politik Mandatperioden startar på torsdag då gamla och nya fullmäktige sammanträder. Men redan nu är det klart att Per-Olov Eurell (KD) hoppar av.

Klart med vårdcentral till Sigtuna

Nyheter Sigtuna får en vårdcentral i nya stadsdelen Sigtuna stadsängar: - Det är otroligt kul att vi får en vårdcentral i Silverskatten, säger Johan Niltén, lokalförvaltare på SigtunaHem.

nrh
sbrf_sep
objekt3
sportfiske_banner
connys
outsider
komvuxq3_4
sigtunavatten_standard
objekt4
objekt2