defacto_pan

Brand i lägenhet på Tingvalla

Räddningstjänst är kallade till en brand på Tingvalla sedan 10.30-tiden: - Vi har varit inne med rökdykare, säger Jonas Fröjdmark vid Storstockholms ledningscentral.

banner_juni_artikel

Enligt de första uppgifterna från SOS Alarm ska det brinna i ett kök i en lägenhet på Tingvallavägen. Brandkår är på plats och skadeläget är just nu oklart. Jonas Fröjdmark vid Storstockholms räddningscentral säger till märsta.nu att det är en fullt utvecklad brand och man har varit inne med rökdykare bland annat. Det föreligger ingen spridningsrisk.

Strax före klockan 12 meddelas att en person tagits ner från balkongen och att branden är under kontroll. Det är eftersläckning som pågår och ventilering.
– Jag vet inte om någon fått uppsöka sjukhus, säger Jonas Fröjdmark vid Storstockholms räddningscentral.

Uppdaterad kl. 11.50

banner_juni_helsida
oppning_helsida
sbrf_helsida
defacto_helsida
ica_valsta_choklad
fme_helsida
sigtunavatten_standard
happyhomes_2019

Nya bostäder står tomma

Bostad Nybyggda bostäder står tomma på grund av för hög hyra eller för höga priser, det konstaterar Länsstyrelsen i en ny rapport.

midsommar_valsta_helsida

Incidenter med hund ökar sommartid

Nyheter Sommartid är det många som låter hunden gå lös på gator eller i parker, men enligt lokala föreskrifter ska hunden vara kopplad på allmän plats även om du anser att du har god kontroll över den: - Vi har sedan 1 juni 2018 tagit emot över 670 anmälningar om lösa hundar som angripit, bitit eller allvarligt skrämt människor eller andra djur i Stockholms län, säger Anna Mattsson, samordnade på Länsstyrelsens enhet för djurskydd.

sbrf_outsider
sh_oppet
nrh
sh_bovard_out
fme_outsider
oppning_outsider
connys
colorama_april
ridskola2019_outsider
midsommar_valsta_outsider
defacto_outsider