banner_moderaterna
Polis utredde ett bråk på Märsta station.Foto: MMS-Bild

Larm om bråk vid Märsta station – Skjutvapen ska ha setts

Vid 14.30-tiden larmades polis till Märsta station efter samtal om att flera personer slagits med varandra.

banner_moderaterna_artikel

Enligt samtal till polisen ska flera personer ha slagits på Märsta station och även tillhyggen ska ha setts i samband med bråket. När polis anländer är ingen kvar på platsen och man misstänker att det kan finnas personer på tåget som stoppades under en kort tid.
– Det kom en uppgift om gärningspersoner eventuellt var på tågen, så då hade man tågstoppet en stund tills man visste att den uppgiften inte stämde, säger Towe Hägg vid Polisens ledningscentral.

Inga gärningsmän eller målsägande har träffats på av polisen som avslutade ärendet kring 15.10-tiden, anmälan om missandel och brott mot vapenlagen upprättades.
– Brott mot vapenlagen då det finns uppgift att ett skjutvapen har varit synligt i den grupp av personer som bråkade med varandra, skriver Polisen på sin hemsida.

valet2018

Moderaterna vill införa tiggeriförbud

Politik Ledande moderater går till val på att införa ett nationellt tiggeriförbud: daniel iskandar: - Vi ska inte ha tiggare på Sveriges gator, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

sap_valet2018
EXTRA

Inbrott i butik på Norrbacka

Blåljus Handlaren på Norrbacka hade inbrott vid 23-tiden på onsdagskvällen: - Det är minst fyra personer inblandade, säger Kjell Lindgren vid Polisens ledningscentral.

happy_homes_juli
steningeslottsommar
valet2018

klart: Möts i valduell

Politik Under onsdagsmorgonen blev det klart med att KSO-kandidaterna Olov Holst (M) och Marie Axelsson (S) möts i en livesänd och publik debatt på tisdag.

theweek_2018
banner_center_helsida_tva
marstakalaset

Inbrott i pizzeria

Blåljus Ett inbrott anmäldes under natten i en pizzeria: - Någon sprang iväg bärandes på något, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

valet2018

Kritik mot (S)-utspelet om fördubblade badpriser

Politik Socialdemokraternas förstanamn och oppositionsrådet Marie Axelsson påstår i en valfilm att Moderaterna avser fördubbla priserna på Midgårdsbadet: - Det är ren lögn, dundrar moderaternas Olov Holst.

centerpartiet_helsida_ett
gotenehus
Norra Redovisningshuset
outsider_defacto
sigtunavatten_standard
nfc_vinter
connys
sd_val2018
sfs_outsider
skanela_standard