varfest_marstac
Polis utredde ett bråk på Märsta station.Foto: MMS-Bild

Larm om bråk vid Märsta station – Skjutvapen ska ha setts

Vid 14.30-tiden larmades polis till Märsta station efter samtal om att flera personer slagits med varandra.

banner_artikel

Enligt samtal till polisen ska flera personer ha slagits på Märsta station och även tillhyggen ska ha setts i samband med bråket. När polis anländer är ingen kvar på platsen och man misstänker att det kan finnas personer på tåget som stoppades under en kort tid.
– Det kom en uppgift om gärningspersoner eventuellt var på tågen, så då hade man tågstoppet en stund tills man visste att den uppgiften inte stämde, säger Towe Hägg vid Polisens ledningscentral.

Inga gärningsmän eller målsägande har träffats på av polisen som avslutade ärendet kring 15.10-tiden, anmälan om missandel och brott mot vapenlagen upprättades.
– Brott mot vapenlagen då det finns uppgift att ett skjutvapen har varit synligt i den grupp av personer som bråkade med varandra, skriver Polisen på sin hemsida.

nationaldag_sigtunakommun
premiar_sportfiske
varen2018
vuxenutbildning2
clasohlson_robot
valet2018

uppdaterad (SD)-kritik mot att tillstånd i valrörelsen inte skickats in

Politik De största partierna Socialdemokraterna och Moderaterna har inte lyckats komma överens om förutsättningarna för valrörelsen och ingen tillståndsansökan har skickats in till polisen enligt Sverigedemokraterna: - Man har inte skött det alls. Ansökningarna har nu försenats beroende på de etablerade maktpartiernas totala misslyckande i ärendet, uppger Nils Persson, vice ordförande i Sverigedemokraterna i ett pressmeddelande.

Landstinget ska minska rester av läkemedel i Mälaren

Nyheter Varje gång i tar medicin så hamnar det rester från medicinen via vårt kiss och bajs i avlopp och sedan ut i sjöarna. Reningsverken kan inte ta bort alla ämnen helt. Därför har det införts en plan i Stockholms läns landsting som ska implementeras fram till 2021. På den finns en lista med 25 läkemedel som verkar hormonstörande, beteendestörande eller antibiotikaresistensutvecklande i miljön enligt ett pressmeddelande från Centerpartiet.

Äldre får trygghetslinje

Nyheter Äldre i kommunen kommer att få en ringlinje: - Många äldre känner oro för att ramla och bli liggande ensamma i flera dagar och vi är övertygade om att de skulle känna sig tryggare med trygghetsringning, säger Barbro Persson, en av initiativtagarna.

Var noga med badsäkerheten

Nyheter Sommarvärmen kom tidigt i år och snart börjar även Mälarens vatten bli varmt. Men se till att bada säkert uppmanar Brandkåren Attunda.

sigtunavatten_standard
vuxentutbildning
nfc_vinter
veterankraft_standard
objekt3
objekt2
outsider_moderat
val2018
connys
outsider_defacto
oppning_sportfiske2
standard_ridskola
objekt4
barnnplattan
Norra Redovisningshuset
standard_start