defacto_pan
Polis utredde ett bråk på Märsta station.Foto: MMS-Bild

Larm om bråk vid Märsta station – Skjutvapen ska ha setts

Vid 14.30-tiden larmades polis till Märsta station efter samtal om att flera personer slagits med varandra.

Enligt samtal till polisen ska flera personer ha slagits på Märsta station och även tillhyggen ska ha setts i samband med bråket. När polis anländer är ingen kvar på platsen och man misstänker att det kan finnas personer på tåget som stoppades under en kort tid.
– Det kom en uppgift om gärningspersoner eventuellt var på tågen, så då hade man tågstoppet en stund tills man visste att den uppgiften inte stämde, säger Towe Hägg vid Polisens ledningscentral.

Inga gärningsmän eller målsägande har träffats på av polisen som avslutade ärendet kring 15.10-tiden, anmälan om missandel och brott mot vapenlagen upprättades.
– Brott mot vapenlagen då det finns uppgift att ett skjutvapen har varit synligt i den grupp av personer som bråkade med varandra, skriver Polisen på sin hemsida.

sigtunavatten_standard
korpen_jan-feb
frisyr_december

Nu invigs Trygghetscentret

Nyheter Idag onsdag invigs Trygghetscentret i Märsta Centrum som kommer husera polis, brandkår och delar av kommunens verksamhet.

outsider
sigtuna_funkis

Kraftig nedgång av bostadsinbrott: Grannsamverkan bidragande orsak

Nyheter Antalet bostadsinbrott i Sigtuna kommun minskade kraftigt det gångna året enligt siffror från Grannsamverkarna i Sigtuna kommun: -Som ordförande i Grannsamverkarna vill jag gärna påstå att just den utökade organiserade grannsamverkan bidragit till att minska antalet bostadsinbrott 2018. Men det finns förstås andra bidragande förklaringar också, säger David Lundqvist, ordförande för Grannsamverkarna.

icavalsta_julbanner
regeringskaoset

V-ledaren: Katastrofal uppgörelse

Politik Vid lunchtid meddelande Vänsterpartiets partiledare Jonas Sjöstedt att hans parti kommer att rösta rött till den överenskommelse som träffats mellan Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Liberalerna och Centerpartiet. Något som lokale V-ledaren Niklas Andersson redan förespråkade i helgen.

nrh
connys
funkis_2
banner_trerosor