moderaterna_panorama
Andreas Fjäll, Daniel Uddenberg, Mateo Restrepo, Mikael Larsson och Hans Uddenberg ligger bakom insamlingenFoto: Insändarbild

Lärare samlade in pengar till prostatacancerforskning

Några lärare på Centralskolan i Märsta valde att starta en insamling till förmån för prostatacancerforskningen.

Under en dryg månad har lärare på Centralskolan haft en insamling igång till förmån för prostatacancerforskningen.
– Flera i kollegiet var på direkt så vi kom överens om att starta en insamling för den goda sakens skull och att skippa hyveln under november, berättar Mikael Larsson, lärare på skolan.

Målet var att få ihop 3000 kronor vilket man har fått samt mer därtill. Insamlingen pågår några dagar till säger Mikael Larsson.
– Vår förhoppning var att fler än oss själva skulle bidra till insamlingen och glädjande nog har det trillat in flera bidrag. Själva insamlingen stänger nu på måndag. Det är kul att bidra till en god sak och samtidigt kunna ta upp diskussioner med eleverna om viktiga frågor, säger Mikael Larsson.

Här kan du bidra

defacto_helsida
2020_helsida
sommar i sigtuna kommun

Så varmt är det i baden

Nyheter Det råder värmebölja i kommunen och för den som funderar på ett svalkande dopp så finns det gott om strandbad.

Hundens vecka i Märsta

Notiser Hundens vecka kommer att arrangeras hos Märsta-Sigtuna Brukshundklubb vecka 37: - 2021 blev rekordartad för Hundens vecka och vi hoppas på ett lika stort engagemang i år, säger Lovisa Palmblad, verksamhetsutvecklare på Studiefrämjandet Stockholm Gotland.

marinan_helsida
connys_helsida

Plankning minskar kraftigt

Nyheter Planeringen inom kollektivtrafiken minskar kraftigt: - Vår kontrolloffensiv för det hederliga Stockholm ger resultat. Tjuvåkningen nu trycks tillbaka på bred front och särskilt i spårtrafiken som uppvisar historiskt låga nivåer, säger trafikregionrådet Kristoffer Tamsons.

liber_helsida
ewas_helsida
mp_helsida_april
midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

EXTRA

Smällar från flygplan över Vidbo

Notiser Ett British Airways-plan som lyfte från Arlanda tvingades vända tillbaka efter ett tekniskt fel: - Det hördes flera smällar, uppger flera boende ute i Vidbo.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
mp_outsider2022
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
ewas_outsider
marina_outsider
connys
moderat_outsider
sigtuna_vatten_outsider