defacto_pan
Andreas Fjäll, Daniel Uddenberg, Mateo Restrepo, Mikael Larsson och Hans Uddenberg ligger bakom insamlingenFoto: Insändarbild

Lärare samlade in pengar till prostatacancerforskning

Några lärare på Centralskolan i Märsta valde att starta en insamling till förmån för prostatacancerforskningen.

Under en dryg månad har lärare på Centralskolan haft en insamling igång till förmån för prostatacancerforskningen.
– Flera i kollegiet var på direkt så vi kom överens om att starta en insamling för den goda sakens skull och att skippa hyveln under november, berättar Mikael Larsson, lärare på skolan.

Målet var att få ihop 3000 kronor vilket man har fått samt mer därtill. Insamlingen pågår några dagar till säger Mikael Larsson.
– Vår förhoppning var att fler än oss själva skulle bidra till insamlingen och glädjande nog har det trillat in flera bidrag. Själva insamlingen stänger nu på måndag. Det är kul att bidra till en god sak och samtidigt kunna ta upp diskussioner med eleverna om viktiga frågor, säger Mikael Larsson.

Här kan du bidra

fme_oktober
defacto_helsida
sigtunavatten_standard

HSB startar försäljning i Sigtuna stadsängar

Bostad Nu startar försäljningen av BRF Silverskatten i Sigtuna stadsängar: - Sigtuna stadsängar, en helt ny stadsdel med målsättningen att vara Sveriges mest hållbara stadsdel, är ett mycket intressant område för oss, säger Catherina Fored vd på HSB Norra Storstockholm.

ica_oktober
EXTRA

(S) kräver att Brodin betalar tillbaka pengar

Politik Socialdemokraterna kräver att Landsbygdsrådets ordförande Gill Brodin (C) betalar tillbaka pengar som hon kvitterat ut för Landsbygdsrådet i år.

happyhomes_2019
nrh
connys
colorama_april2
defacto_outsider