defacto_pan2020
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Längre och fler tåg rullar

Inför skolstarten har SL som märsta.nu rapporterat om vidtagit ett antal åtgärder för att minska trängsel.

centrum_artikel

Idag startar skolan för grundskole- och gymnasieelever. Många har varit oroliga för att covid-19 ska spridas i kollektivtrafiken då det kan bli för trångt. SL har med anledning av det vidtagit ett antal åtgärder som märsta.nu rapporterat om förra veckan. Den senaste åtgärden är att fler långa tåg ska rulla i pendeltågstrafiken. Bussar som snabbt blir överfulla ska kunna skyltas om och chaufförer har fått en särskild covid-knapp som innebär omskyltning och att en ny buss kallas ut på linjen.

defacto_helsida
coronapandemin

Rekordmånga får intensivvård

Notiser I en lägesrapport från Region Stockholm gällande coronapandemin så konstateras att drygt 100 stockholmare är i behov av intensivvård.

ridskola2020_helsida
connys_helsida

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

centrum_helsida2020
speedy_vinter_helsida
sigtunastad_helsida
happyhomes_sommar2020
dackskiftarna_helsida
vardcentral_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

2020_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
dackskiftarna_outsider
ridskola_2020_outsider
speedy_vinter2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
sigtunastad_outsider
connys
vardcentral_outsider