centrum_jul_panorama
Erik Langby är även ordförande för SigtunaHemFoto: Pressbild/SigtunaHem

Langby ordförande för Bostadsrätterna

Sigtunabon Erik Langby blir ordförande för Bostadsrätterna som är en rikstäckande service- och intresseorganisation för Sveriges bostadsrättsföreningar.

defacto_jul_artikel

Kommunfullmäktiges ordförande, moderaten Erik Langby, har valts till ny ordförande för Bostadsrätterna. Erik är sedan tidigare också ordförande för NackaStrandsMässan AB och SigtunaHem samt styrelseledamot i Atrium Ljungberg AB, Kommuninvest i Sverige AB och Dagens Samhälle AB. Erik bor numera i Sigtuna efter många år som ledande moderat i Nacka.

sigtunavatten_standard
colorama_jul

Tunnel byggs mellan Scandinavian XPO och Arlanda

Nyheter En ny tunnel kommer att förbinda Scandinavian XPO med Arlanda: - Vår ambition är att skapa en internationell mötesarena för hela Skandinavien och då är tillgängligheten till Arlanda av yttersta vikt, säger Dieters Sand, VD på Arlandastad Holding.

defacto_jul

(S) vill se handlingsplan för att minska självmord

Politik Socialdemokraterna hade hoppats få igenom att kommunen arbetar mot att införa en handlingsplan för att förhindra självmord: - Snart är det jul och nyårshelg. En helg som skapar oro och ångest bland de som lider av psykisk ohälsa. Vi vill att Sigtuna kommun tar sitt ansvar och gör allt i sin makt för att förebygga och minska antalet självmord i vår kommun, säger oppositionsrådet Marie Axelsson (S).

fme_oktober
julbord_helsida
greeknighthelsida
trainingpartner_jobb_helsida
happyhomes_2019

Arlandapolisen utreder bajsattack

Nyheter Arlandapolisen har haft problem med bajs i sina lokaler, nu utreder man sig själva: - Det är polisanställda som disponerar lokalerna, säger stationsbefälet Markus Silén till Aftonbladet.

ica_oktober

Klart med kommunal bostadsförmedling

Bostad Den nya bostadsförmedlingen som märsta.nu skrivit om tidigare startas upp av SigtunaHem: - Vi arbetar just nu med att utveckla den nya verksamheten. Tanken är att skapa en marknadsplats som underlättar för såväl bostadssökande som hyresvärdar genom att kombinera tillgänglighet och en hög servicenivå, säger SigtunaHems vd Göran Langer.

julbord
connys
trainingpartner_jobb_outsider
greeknight_outsider
nrh
tp_outsider