arlandagk_panorama
Erik LangbyFoto: Pressbild/SigtunaHem

Langby ny ordförande i SigtunaHem

Erik Langby blir ny styrelseordförande i SigtunaHem efter Peter Kockum: - Det är roligt att komma in som styrelseordförande i ett välskött bolag som är i en spännande utveckling, säger Erik Langby i ett uttalande.

rosta_sigtuna2

Moderaterna innehar styrelseklubban i SigtunaHem och nu väljer man att byta ordförande, Peter Kockum lämnar och Erik Langby tar över. (M)-veteranen Langby har tidigare varit kommunstyrelseordförande i Nacka i 30 år och sedan i höstas är han ordförande i Kommunfullmäktige. Peter Kockum satt i SigtunaHems styrelse sedan 2002.
– Jag vill rikta ett varmt och innerligt tack till Peter Kockum för hans insatser under de nästan 20 åren i SigtunaHems styrelse och för ett utomordentligt väl utfört ordförandeskap de senaste två åren, säger Olov Holst, kommunstyrelsens ordförande (M).

nationaldag_helsida
happyhomes_2019
varfest_helsida
ica_valsta_choklad
rosta_sigtuna2
moderaternamaj

Olympiska spel på Midgårdsvallen

Ung & Student Josefinaskolan i Rävsta har arrangerat Olympiska spel för Waldorfskolor i Sverige: - 300 elever och deras lärare har varit på Midgårdsvallen, berättar Ann-Charlotte Nyberg, skolbibliotekarie på Josefinaskolan.

bonava_maj_helsida
EXTRA

Chelsea nekas skolskjuts

Nyheter Madeleine som kämpade förra året för att dottern Chelsea skulle få gå på skola i Sollentuna tvingas nu kämpa mot kommunen igen för att få förlängd skolskjuts: - Chelsea har skolskjuts idag och har haft det ifrån oktober 2018! Det beslutet är fram till sista juni. Så deras framförhållning är verkligen fruktansvärt dålig med att en månad innan avslå min ansökan, säger Madelaine till märsta.nu

eu_sap
mp_eu

Finns familjer av Lo i Sigtuna

Notiser Länsstyrelsen har gjort en rovdjursinventering inför kommande säsongs rovjakt och konstaterar att det finns fyra familjegrupper av Lo i Sigtuna, Norrtälje och Österåker.

fme_outsider
oppning_outsider
ridskola2019_outsider
sh_bovard_out
mp_eu_outsider
colorama_april
sh_oppet
sap_outsider_eu
connys
v_eu
nrh
nationaldag_out
defacto_outsider
moderaterna_maj_outsider
bonava_maj_outsider
rosta_sigtuna