defacto_pan2020

Lång väntetid för körkort

Att ta körkort i år är bara att glömma, väntetiden för en uppkörning är drygt ett halvår.

Det finns inga lediga uppkörningstider för den som vill ta körkort i år rapporterar Mitt i Stockholm. Vissa förarprovskontor har dock lagt in extra tider för teoriprov på kvällar och helger och det kan även komma in tider för uppkörning. Man kan också vara på hugget för återbudstider som bokas via webben. Det går även att bege sig till en annan del av landet för uppkörning. Anledningen är att coronapandemin bidragit till att Trafikverkets förarprovskontor kraftigt minskat antalet uppkörningstider i våras.

För kommuninvånare är det förarprovskontor i Sollentuna, Vallntuna och Järfälla som är geografiskt närmast om man inte beger sig till Uppsala län.

connys_helsida
festspec_host2020_helsida
centrum_helsida2020
boisigtuna
happyhomes_sommar2020

Husläkarjourer föreslås avvecklas

Nyheter Systemet med husläkarjourer föreslås avvecklas: - Närakuterna ska ta hand patienter som behöver akut vård som inte kan få det hos sin husläkare men som inte behöver akutsjukhusets alla resurser, säger enhetschef Christoffer Bernsköld på Hälso- och sjukvårdsförvaltningen.

defacto_helsida

Vattenskador oroar sigtunabor

Nyheter Drygt 1000 stockholmare har medverkat i en undersökning om vattenskador som Länsförsäkringar beställt, bland dessa några sigtunabor.

kcbygg_aug_helsida
2020_helsida
nrh
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
kcbygg_outsider
festspec_host2020_outsider
ridskola_2020_outsider