moderaterna_panorama
Foto: Pressbild

Länets populäraste centrum finns i Täby

Täby Centrum har utsetts till stockholmarnas favoritcentrum för andra året i rad.

Centrumbesökare från hela länet har tyckt till om olika centrum och handelsplatser under 2019. Nu har resultatet sammanställts och det populäraste centrumet anses vara Täby Centrum som vinner för andra året i rad. Sedan Mall of Scandinavia invigdes 2015 har dessa två gallerior delat på förstaplatserna.

Märsta Centrum kommer inte med på någon topp 3-placering i de olika kategorier som finns, bland annat i kommun/regioncentrum där Täby är etta före Mall of Scandinavia och Nacka Forum. Av handelsplatserna är Sickla populärast följt av Bromma och Stockholm Quality Outlet. Flest besökare har Åhlens före Gallerian och NK.

Undersökningen genomförs av Evimetrix som frågat drygt 1600 stockholmare om 49 centrumanläggningar.

liber_helsida

Plankning minskar kraftigt

Nyheter Planeringen inom kollektivtrafiken minskar kraftigt: - Vår kontrolloffensiv för det hederliga Stockholm ger resultat. Tjuvåkningen nu trycks tillbaka på bred front och särskilt i spårtrafiken som uppvisar historiskt låga nivåer, säger trafikregionrådet Kristoffer Tamsons.

ewas_helsida
connys_helsida
2020_helsida
midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

marinan_helsida
defacto_helsida
centrum_sommar2022_helsida
EXTRA

Smällar från flygplan över Vidbo

Notiser Ett British Airways-plan som lyfte från Arlanda tvingades vända tillbaka efter ett tekniskt fel: - Det hördes flera smällar, uppger flera boende ute i Vidbo.

mp_helsida_april

Pristak införs i SL-trafiken

Nyheter Region Stockholms Trafiknämn har klubbat igenom ett pristak i SL-trafiken: - Bort med onödiga debiteringar och in med resenärerna. Det är målet när vi inför capping. Först ut är enkelbiljetter med målet att också öppna upp för månadskorten, säger Kristoffer Tamsons (M), ordförande för trafiknämnden.

Gemensam skogsstrategi i länet

Nyheter Länsstyrelsen har antagit en gemensam strategi för skogar i länet: - Vi behöver göra skogen och dess betydelse och möjligheter mer känd. Det övergripande målet är att ha en livskraftig och varierad skogsnäring i länet, med hållbarhet och tillväxt i fokus, säger landshövding Sven-Erik Österberg.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_sommar_outsider2022
connys
mp_outsider2022
ewas_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
moderat_outsider
ridskola_2020_outsider
marina_outsider
swedol_outsider