moderaterna_panorama
Caroline SegerFoto: Pressbild/Svenska spel

Landslagsstjärnan gratulerade miljonvinnaren

Den man från Sigtuna som vann 16 miljoner på Lotto tidigare i veckan fick ett samtal av landslagsstjärnan Caroline Seger.

Tidigare i veckan vann en 30-årig man 16 miljoner på Lotto. Häromdagen gratulerades han av landslagsstjärnan Caroline Seger som ringde upp. Det var dessutom hennes första samtal med en miljonvinnare.
– Det var väldigt häftigt att ringa till någon som vunnit så mycket, faktiskt mest på Lotto i år, och få det som mitt första samtal. Det är lite surrealistiskt. Det är så mycket pengar och ingen av oss – varken han eller jag ­– förstår nog hur mycket det är. Det var ett väldigt intressant och roligt samtal, säger Caroline Seger.

Under samtalet försökte Seger fiska lite om mannen kände till henne. Men hans svarade med att han inte kunde så mycket om sport. Men han har spelat fotboll i yngre dagar. Dock så googlade han vem han pratade med.
– Jag borde ha sett dig på någon löpsedel eller så. Men jaha, landslaget har du till och med lirat i. Då är du i mycket bättre form än vad jag är, sa han enligt ett pressmeddelande från Svenska spel.

Mannen hade svårt att greppa vinsten, först när han ser pengarna på kontot så tror han att det är sant. Han är intresserad av historia och ska använda en del av pengarna till resor, resten ska han ruva på som sin idol Joakim Von Ana.
– Det var ett riktigt härligt samtal och det var jätteroligt att höra hans syn på vinsten och höra om hans drömmar som han nu kommer kunna förverkliga. Det här är pengar som verkligen kommer göra skillnad, uppger Caroline Seger.

2020_helsida
centrum_sommar2022_helsida
defacto_helsida
mp_helsida_april
connys_helsida
ewas_helsida

Borgmästargården öppnas upp

Kulturnyheter Sigtunas siste borgmästare Gustaf Dahl donerade Borgmästargården till Sigtuna kommun i september 1990, nu ska den öppnas upp för allmänheten som en del av Sigtuna museum.

liber_helsida

Veronica och Jenny gör Clubkvällar i Märsta

Märstafolket Veronica Stjernstedt och Jenny Eriksson arrangerar till helgen Club Vega med Tema 80-90-tal: - Vi är två helt vanliga tjejer som bott i kommunen i många år och som saknat evenemang som vänder sig till vår målgrupp, berättar Veronica.

marinan_helsida

Torgfest i Stadsängarna

Nöjesnyheter Sigtuna Stadsängar arrangerade torgfest under söndagen med vilket var välbesökt av både de nya stadsängsborna samt andra kommuninvånare.

Håller dansläger i sommar

Kulturnyheter Sigtuna Dansskola kommer i år för tredje året i rad att arrangera ett dansläger: - Under 6 dagar dansar vi och utforskar olika sätt att förhålla oss till musik och varandra, berättar Helena Gunnarsson på Sigtuna Dansskola.

Nu kommer Brobygget till Valsta torg

Kultur & Nöje Brobygget etableras även i Valsta torg: - Det är väldigt roligt att Brobygget – Sportis har kunnat dra igång under våren och det ska ha fungerat väldigt bra hittills med många deltagande barn vid varje tillfälle, säger Lars Björling (SfS), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

sigtuna_vatten_outsider
mp_outsider2022
marina_outsider
nrh
moderat_outsider
connys
swedol_outsider
centrum_sommar_outsider2022
ridskola_2020_outsider
ewas_outsider