defacto_pan2020
Caroline SegerFoto: Pressbild/Svenska spel

Landslagsstjärnan gratulerade miljonvinnaren

Den man från Sigtuna som vann 16 miljoner på Lotto tidigare i veckan fick ett samtal av landslagsstjärnan Caroline Seger.

centrum_artikel

Tidigare i veckan vann en 30-årig man 16 miljoner på Lotto. Häromdagen gratulerades han av landslagsstjärnan Caroline Seger som ringde upp. Det var dessutom hennes första samtal med en miljonvinnare.
– Det var väldigt häftigt att ringa till någon som vunnit så mycket, faktiskt mest på Lotto i år, och få det som mitt första samtal. Det är lite surrealistiskt. Det är så mycket pengar och ingen av oss – varken han eller jag ­– förstår nog hur mycket det är. Det var ett väldigt intressant och roligt samtal, säger Caroline Seger.

Under samtalet försökte Seger fiska lite om mannen kände till henne. Men hans svarade med att han inte kunde så mycket om sport. Men han har spelat fotboll i yngre dagar. Dock så googlade han vem han pratade med.
– Jag borde ha sett dig på någon löpsedel eller så. Men jaha, landslaget har du till och med lirat i. Då är du i mycket bättre form än vad jag är, sa han enligt ett pressmeddelande från Svenska spel.

Mannen hade svårt att greppa vinsten, först när han ser pengarna på kontot så tror han att det är sant. Han är intresserad av historia och ska använda en del av pengarna till resor, resten ska han ruva på som sin idol Joakim Von Ana.
– Det var ett riktigt härligt samtal och det var jätteroligt att höra hans syn på vinsten och höra om hans drömmar som han nu kommer kunna förverkliga. Det här är pengar som verkligen kommer göra skillnad, uppger Caroline Seger.

connys_helsida
defacto_helsida
centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
ridskola2020_helsida
speedy_vinter_helsida
2020_helsida

Smashmallows släpper nytt

Nöjesnyheter Lokala bandet Smashmallows släpper nytt: - Vi vill med albumet visa på mörkret inom oss, men även på det hopp som finns i världen, säger Henrik Naglitch.

meko_helsida
året som gått

Positiva nyheter 2020

Nöjesnyheter Det var inte bara corona, bränder och brott som drog trafik till märsta.nu, det finns gott om positiva nyheter från 2020.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
swedol_outsider
speedy_vinter2020_outsider
meko_outsider
connys
centrum_sommar_out