centrum_jul_panorama
Chris Heister invigde det sladdlösa huset på WenngarnFoto: Pressbild/Länsstyrelsen

Landshövding invigde sladdlösa-huset på Wenngarn

Wenngarns sladdlösa hus invigdes på måndagen och medverkade gjorde bland annat landshövdingen Chris Heister: - Det är extra roligt att få inviga ett projekt som är ett gott exempel på vad envetet arbete med tekniska innovationer kan resultera i. Projektet går hand i hand med hur vi bör rusta inför framtiden, om vi ska leva hållbart och fossilfritt, säger Chris Heister, i ett pressmeddelande.

centrum_jul_artikel

På Wenngarn hölls under måndagen Soldagar med föredrag diskussioner och invigning av det sladdlösa huset. Flera lokalpolitiker medverkade, bland annat Pierre Cengiz-Edstrand (MP) och Dan Rosenholm (L). Chris Heister fick äran att inviga huset som ska vara en del av hotellverksamheten och hyras ut inom konceptet. Flera företag ligger bakom etableringen av huset, bland annat Sysofos som äger området Wenngarns slott.

ica_oktober

Ny styrelse leder Märsta Förenade

Näringsliv Märsta Förenade har valt styrelse med flera nya ledamöter: - Min ambition med styrelsearbetet i Märsta Förenade är att säkerställa att vi fungerar som ett bra team där alla känner sig trygga och bekväma med att kunna framföra sina åsikter, säger styrelseordförande Jan Olson.

happyhomes_2019

Nytt läge för MPM Bilverkstad

Näringsliv Kompisarna Martin och Peter som driver MPM Bilverkstad har flyttat till nya lokaler i Arlandastad: - Det är fräschare här och det är uppbyggt som vi vill ha det, säger dem till märsta.nu

sigtunavatten_standard

Arlandabanan fyller tjugo år

Näringsliv I år firar Arlandabanan tjugo år: - Arlandabanan är än idag Sveriges enda renodlade OPS-lösning, där privata aktörer stått för hela risken med bygget mot att få driva verksamheten under ett visst antal år, fortsätter Magnus Zetterberg, VD Arlanda Express.

defacto_jul
greeknighthelsida

Ny hotelmanager till Clarion Arlanda

Näringsliv Liza Nyberg har rekryterats till tjänsten som Hotel Manager på Clarion Arlanda: - Jag ser väldigt mycket fram emot att bli en del av det mycket framgångsrika teamet på Clarion Arlanda, säger hon.

Arlanda får direktlinje till Tokyo

Näringsliv Arlanda får en ny linje till japanska Tokyo med start till sommaren: - Japan är en av Sveriges viktigaste handelspartners och under senare tid har vi sett betydande japanska investeringar i Sverige, säger Jonas Abrahamsson, vd och koncernchef för Swedavia.

trainingpartner_jobb_helsida
fme_oktober

ÖoB öppnade i Märsta

Nyöppnat ÖoB öppnade upp sin nya butik i Märsta på torsdagen: - Varuhuset i Märsta är vår 14:e etablering i Stockholm och 18:e i regionen, säger Fredrik Johanson, kommersiell chef på ÖoB, till Dagens Handel.

tp_helsida
centrum_jul_helsida

Ett år kvar till invigning av nya mässområdet

Näringsliv Bara ett år återstår till öppningen av Scandinavian XPO: - år ambition är att skapa en internationell mötesanläggning för hela Skandinavien och i förlängningen även Europa där olika aktörer kan mötas i olika syften och konstellationer, säger Dieter Sand, VD Arlandastad Holding.

nrh
tp_outsider
trainingpartner_jobb_outsider
julbord
colorama_april2
connys
greeknight_outsider