defacto_pan2020
En mopedbil vältes på pendlarparkeringen i Märsta under kvällen.Foto: Privat

Lämnade mopedbil på pendlarparkering – Vältes efter en timme

En vält mopedbil har engagerat många kommuninvånare. Mimi Hellströms kompis lämnade bilen i en timme på pendlarparkeringen, när han kom tillbaka hade den välts: - Man är less på människor som inte vet ditt eller mitt, säger Mimi till märsta.nu

Mopedbilen lämnades på pendlarparkeringen i Märsta vid 22.30-tiden, drygt 90 minuter senare fick man samtal om att bilen hade välts. Bilen har gått sönder och går inte längre att köra. Bilen tillhör Mimis kompis som fick skjuts hem till Rosersberg efteråt. Händelsen har polisanmälts enligt Mimi. Bilden har fått stor spridning i sociala medier och många kommuninvånare har kommenterat och tyckt till om händelse. Mimi vädjar till eventuella vittnen att höra av sig kring händelsen.

Vet du mer? Kontakta redaktionen 

ridskola2020_helsida
festspec_corona_helsida
coronakrisen

Vården utökas

Nyheter Region Stockholm meddelar att man arbetar på att utöka kapaciteten på akutsjukhusen i länet.

happy_homes_mars
marina_helsida
defacto_helsida
coronakrisen

Inget aprilskämt i år

Notiser På grund av den rådande situationen i Sverige och världen så kommer märsta.nu inte leverera ett Aprilskämt idag.

2020_helsida
salong_elisabeth_helsida
speedy_helsida

Inbrottstjuvarna håller låg profil

Notiser För andra veckan i rad noterades inte ett enda inbrott i kommunen enligt Polise: - Folk är hemma. Det tvåbenta inbrotts-skyddet fungerar, säger Grannsamverkarnas ordförande David Lundqvist.

centrum_helsida2020
coronakrisen

Rekordmånga varsel

Nyheter Rekordmånga i länet har varslats enligt siffror från Arbetsförmedlingen: - Vi har aldrig tidigare sett så höga varseltal under en månad. Den senaste veckan har antalet personer berörda av varsel fördubblats. Vi ser nu också en spridning till transport och handel, säger Annika Sundén, analyschef på Arbetsförmedlingen.