sportfiske_jubileum
En mopedbil vältes på pendlarparkeringen i Märsta under kvällen.Foto: Privat

Lämnade mopedbil på pendlarparkering – Vältes efter en timme

En vält mopedbil har engagerat många kommuninvånare. Mimi Hellströms kompis lämnade bilen i en timme på pendlarparkeringen, när han kom tillbaka hade den välts: - Man är less på människor som inte vet ditt eller mitt, säger Mimi till märsta.nu

rosta_sigtuna2

Mopedbilen lämnades på pendlarparkeringen i Märsta vid 22.30-tiden, drygt 90 minuter senare fick man samtal om att bilen hade välts. Bilen har gått sönder och går inte längre att köra. Bilen tillhör Mimis kompis som fick skjuts hem till Rosersberg efteråt. Händelsen har polisanmälts enligt Mimi. Bilden har fått stor spridning i sociala medier och många kommuninvånare har kommenterat och tyckt till om händelse. Mimi vädjar till eventuella vittnen att höra av sig kring händelsen.

Vet du mer? Kontakta redaktionen 

colorama_april2
varfest_helsida
oppning_helsida
happyhomes_2019
nationaldag_helsida
bonava_maj_helsida

Olympiska spel på Midgårdsvallen

Ung & Student Josefinaskolan i Rävsta har arrangerat Olympiska spel för Waldorfskolor i Sverige: - 300 elever och deras lärare har varit på Midgårdsvallen, berättar Ann-Charlotte Nyberg, skolbibliotekarie på Josefinaskolan.

eu_sap
EXTRA

Chelsea nekas skolskjuts

Nyheter Madeleine som kämpade förra året för att dottern Chelsea skulle få gå på skola i Sollentuna tvingas nu kämpa mot kommunen igen för att få förlängd skolskjuts: - Chelsea har skolskjuts idag och har haft det ifrån oktober 2018! Det beslutet är fram till sista juni. Så deras framförhållning är verkligen fruktansvärt dålig med att en månad innan avslå min ansökan, säger Madelaine till märsta.nu

v_eu_helsida
ica_valsta_choklad

Finns familjer av Lo i Sigtuna

Notiser Länsstyrelsen har gjort en rovdjursinventering inför kommande säsongs rovjakt och konstaterar att det finns fyra familjegrupper av Lo i Sigtuna, Norrtälje och Österåker.

connys
sap_outsider_eu
bonava_maj_outsider
rosta_sigtuna
defacto_outsider
fme_outsider
mp_eu_outsider
nrh
nationaldag_out
v_eu
oppning_outsider
sh_bovard_out
colorama_april
sh_oppet
ridskola2019_outsider
moderaterna_maj_outsider