defacto_panorama_mustasch
Andie LahdoFoto: Magnus Granhagen

Lahdo Månadens uppfinnare

Märstabon Andie Lahdo har utsetts till Månadens uppfinnare av Svenskt UppfinnareMuseum för sin uppfinning av kronan ABS360: - Det är en stor ära för mig att få vara med på samma lista som Alfred Nobel, säger Lahdo.

Andie Lahdo, VD och ägare av ABS Wheels i Arlandastad, har hamnat i samma sällskap som bland annat Alfred Nobel på Svenskt UppfinnareMuseum. En förening som strävar efter att skapa ett museum med bara svenska uppfinnare. Nu har de utsett Lahdo till månadens uppfinnare i februari.

Lahdo skapade kronan ABS360 som gör att en fälg kan monteras på vilken bil som helst. Förra året kom han också trea i tidningen Driva Egets tävling David mot Goliat.

Arlanda får direktlinje till Tokyo

Näringsliv Arlanda får en ny linje till japanska Tokyo med start till sommaren: - Japan är en av Sveriges viktigaste handelspartners och under senare tid har vi sett betydande japanska investeringar i Sverige, säger Jonas Abrahamsson, vd och koncernchef för Swedavia.

fme_oktober
defacto_mustach_helsida

ÖoB öppnade i Märsta

Nyöppnat ÖoB öppnade upp sin nya butik i Märsta på torsdagen: - Varuhuset i Märsta är vår 14:e etablering i Stockholm och 18:e i regionen, säger Fredrik Johanson, kommersiell chef på ÖoB, till Dagens Handel.

agy_oppethus
happyhomes_2019

Ett år kvar till invigning av nya mässområdet

Näringsliv Bara ett år återstår till öppningen av Scandinavian XPO: - år ambition är att skapa en internationell mötesanläggning för hela Skandinavien och i förlängningen även Europa där olika aktörer kan mötas i olika syften och konstellationer, säger Dieter Sand, VD Arlandastad Holding.

ica_oktober
centrum_host_helsida
sigtunavatten_standard
greeknighthelsida

Barnens dag tillbaka i maj

Näringsliv Barnens dag arrangeras igen 2020 hos Märsta Förenade: -Våra åkerier och chaufförer har tydligt talat om att man åter vill ge alla barn möjligheten att se hur vi arbetar, säger Mikael Andersson, VD på Märsta Förenade.

colorama_april2
greeknight_outsider
agy_oppethus_outsider
nrh
connys