centrum_panorama2020
Andie LahdoFoto: Magnus Granhagen

Lahdo Månadens uppfinnare

Märstabon Andie Lahdo har utsetts till Månadens uppfinnare av Svenskt UppfinnareMuseum för sin uppfinning av kronan ABS360: - Det är en stor ära för mig att få vara med på samma lista som Alfred Nobel, säger Lahdo.

centrum_artikel

Andie Lahdo, VD och ägare av ABS Wheels i Arlandastad, har hamnat i samma sällskap som bland annat Alfred Nobel på Svenskt UppfinnareMuseum. En förening som strävar efter att skapa ett museum med bara svenska uppfinnare. Nu har de utsett Lahdo till månadens uppfinnare i februari.

Lahdo skapade kronan ABS360 som gör att en fälg kan monteras på vilken bil som helst. Förra året kom han också trea i tidningen Driva Egets tävling David mot Goliat.

sportlov_sigtuna
2020_helsida

Veterankraft startar nytt kontor i Märsta

Näringsliv Veterankraft som hyr ut veteraner till både privatpersoner och företag etablerar kontor i Märsta: - Vi ser ett väldigt stort intresse från både privatpersoner och företag som vill anlita äldre personal med en lång erfarenhet och kort startsträcka, uppger platschefen Sven Pettersson.

defacto_helsida
EXTRA

Mikael Andersson avgår som VD på Märsta Förenade

Näringsliv Mikael Andersson lämnar som VD på Märsta Förenade efter 8 år: -Efter snart 8 fantastiska år som VD är det nu dags för mig att lämna över rodret, både Märsta Förenade och jag själv behöver nu fokusera på nya utmaningar, säger han i ett uttalande.

centrum_helsida2020
happyhomes_2019
connys_helsida
teatergrillen_helsida
salong_elisabeth_helsida
speedy_helsida
oppning_salongelisabeth_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
speedy_outsider
connys
teatergrillen_outsider
sportlov_sigtuna_outsider