center_pan21
Foto: Pressbild/SL

Lågt betyg för SL i transportranking

Flygbussarna är bästa transportören i Stockholms län, det framgår av Evimetrix årliga undersökning. SL hamnar på plats 18 av 19 transportörer.

1500 personer i Stockholms län har fått tycka till om olika transportörer i länet, både flygbolag, tåg, bussar och bil. Flygbussarna som förra året kom fyra är ny etta, Uber som kom med 2016 behåller sin andraplats, även SAS ligger kvar på samma placering som ifjol, 3. Förra året var det Arlanda Express som vann. Både flygbolaget BRA och SAS är i topp när det gäller kategorin ”Vänlig och hjälpsam personal”. Norwegian kom tvåa när det gäller ”Lågt pris/Bra erbjudanden”.

SL kommer näst sist i undersökningen med plats 18 av 19. När det gäller miljövänlighet är man rankade som femma, tillgänglighet sjua och turtäthet elva. I kategorin hjälpsam personal är man nere på plats 18, även på lågt/pris erbjudanden är man nere på plats 18.

centrum_helsida2020
julmarknad_helsida
mp_host_helsida
happyhomes_sommar2020

Tallen har en av de största solcellsanläggningarna

Nyheter BRF Tallen i Valsta har installerat en av landets största solcellsanläggningar: - För oss var detta en självklar investering i vårt arbete mot att göra boendet hos oss klimatneutralt, säger Ibrahim Khalifa, ordförande i BRF Tallen.

connys_helsida
valsta-jul_helsida
2020_helsida
defacto_helsida
jul2021

Stora störningar i trafiken

Blåljus Det råder begränsad framkomlighet in mot Märsta efter en trafikolycka vid Arlandastad. Dessutom är det avspärrningar kring Arlandaområdet.

Inga pengar till upprustning av Märsta station

Politik Märsta station lämnas utanför i regeringens förslag till nationell plan: - Trafikverkets förslag till nationell plan är en mycket stor besvikelse för alla oss som länge kämpat för den helt nödvändiga upprustningen av Märsta station, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

mp-outsider
stationshusen_out
nrh
julmarknad_outsider
jul_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
valsta_jul_outsider
connys