centrum_jul_panorama
Foto: Genrebild/Stockholms stads Bostadsförmedling

Lägre utbud på andrahandsmarknaden

Antalet andrahandsbostäder i Stockholm har minskat på Blocket sedan lagändringen om att man måste ha tillstånd att hyra ut.

centrum_jul_artikel

Sedan första oktober måste man ha hyresvärdens tillstånd att hyra ut en lägenhet i andra hand, dessutom kan man bli vräkt om man bryter mot lagen. Nu visar det sig att antalet som hyr ut i andrahand minskar. Utbudet i Stockholmsområdet har minskat med hela 23 procent enligt Hem & Hyra.

happyhomes_2019

Klart med kommunal bostadsförmedling

Bostad Den nya bostadsförmedlingen som märsta.nu skrivit om tidigare startas upp av SigtunaHem: - Vi arbetar just nu med att utveckla den nya verksamheten. Tanken är att skapa en marknadsplats som underlättar för såväl bostadssökande som hyresvärdar genom att kombinera tillgänglighet och en hög servicenivå, säger SigtunaHems vd Göran Langer.

defacto_jul
trainingpartner_jobb_helsida
valsta_tomte
ica_oktober
fme_oktober
sigtunavatten_standard
tp_helsida
julbord_helsida
bildådet

Ordförande: Ingen förhöjd risk mot Vikingahallen

Nyheter Skånelaiter som varit oroliga efter händelsen i lördags då en bil körde in genom fasaden kan vara lugna: - Polisen betraktar det som en isolerad händelse och det finns ingen förhöjd risk på Vikingahallen, skriver ordföranden Magnus Larsson på Facebook.

connys
julbord
trainingpartner_jobb_outsider
valsta_tomte_outsider
colorama_april2
nrh
greeknight_outsider
julshow_outsider
tp_outsider