defacto_pan
Bostadsrätter i ValstaFoto: Genrebild/Daniel Iskander

Lägenhetspriserna gick upp med 42 procent

Priserna på bostadsrätter i kommunen ha på fem år öka med drygt 8000 kronor per kvadratmeter.

Priserna på bostadsrätter har ökat generellt sett i hela landet, i snitt med 42 procent per kvadratmeter enligt Svensk fastighetsförmedling. Priserna i Sigtuna kommun ligger precis på rikssnittet, det vill säga en ökning med 42 procent, från 20 279 kr/kvadratmeter till 28 695 kr/kvadratmeter.

Priserna i Sigtuna har ökat procentuellt sett mer än i exempelvis Väsby som ligger på 38 procent, men kvadratmeterpriset o Väsby är nästan 4000 kr högre än i Sigtuna. Av länets kommuner är det flera som ligger i botten när det gäller ökning, som Stockholm med 29 procent samt Vaxholm, Nacka, Danderyd och Solna som samtliga ligger kring 30 procent. Men kvadratmeterpriset har redan ett högt utgångsläge i dessa kommuner.

ica_oktober
happyhomes_2019
defacto_helsida

HSB startar försäljning i Sigtuna stadsängar

Bostad Nu startar försäljningen av BRF Silverskatten i Sigtuna stadsängar: - Sigtuna stadsängar, en helt ny stadsdel med målsättningen att vara Sveriges mest hållbara stadsdel, är ett mycket intressant område för oss, säger Catherina Fored vd på HSB Norra Storstockholm.

fme_oktober
EXTRA

(S) kräver att Brodin betalar tillbaka pengar

Politik Socialdemokraterna kräver att Landsbygdsrådets ordförande Gill Brodin (C) betalar tillbaka pengar som hon kvitterat ut för Landsbygdsrådet i år.

sigtunavatten_standard
defacto_outsider
connys
nrh
colorama_april2