centrum_panorama2020
Foto: Magnus Granhagen

Lägenhetsbrand i Valsta

Det brann i en lägenhet i Valsta under kvällen.

centrum_artikel

Brandkår och ambulans larmades till en brand i Valsta under kvällen. Det visade sig vara en mindre brand i en lägenhet som brandkår hanterade. Efter att man vädrat ur lägenhet och trapp så lämnade man. Ambulans undersökte personerna i lägenheten, men det är oklart om någon varit i behov av sjukhusbesök. Polis upprättade en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet.

Uppdaterad 7.50

connys_helsida
studenten2020_helsida
studeravidare_helsida
kcbygg_helsida
marina_helsida

Humlegården läggs ner

Nyheter Humlegården i centrala Sigtuna avvecklas av ägaren Valjeviken: - Anledningen är ett bristande intresse att utnyttja de kompetenser som finns på Humlegården samt att funktionshinderrörelsens organisationer inte nått fram med budskapet om behovet av en inneliggande specialiserad rehabilitering till regionerna, skriver Valjeviken i ett pressmeddelande.

speedy_helsida
defacto_helsida

Ordförandebeslut om försörjningsstöd tas om

Politik Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden får bakläxa av Förvaltningsrätten för att han inte hanterade frågan gällande att inte betala försörjningsstöd till personer som vistas illegalt i landet på rätt sätt.

sommarlov_helsida
coronapandemin

Fem nya dödsfall i kommunen

Nyheter Kommunen har drabbats av fem nya dödsfall i covid-19 under förra veckan: - Det viktigaste sättet att få ner antalet fall med covid-19 är att stockholmarna fortsätter följa Folkhälsomyndighetens råd, säger smittskyddsläkaren Per Follin.

sigtuna_vatten_outsider
marina_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
studeravidare_outsider
kcbygg_outsider
sommarlov_outsider
studenten2020_outsider
swedol_outsider
speedy_outsider