centrum_panorama2020
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Lägenhet besköts i Valsta

Polis har under natten varit i Valsta med anledning av en skottlossning: - Det är ingen som har skadats, uppger Ola Österling vid Polisens ledningscentral.

Under natten var det stort pådrag i Valsta sedan en skottlossning anmälts. Under en dryg timmes tid mellan 1-2 var helikoptern uppe och hovrade i området.

Det var en person som hörde smällar i en trappuppgång som larmade polisen. Polispatrullen kunde konstatera att det fanns flera kulhål i en lägenhetsdörr. Ingen person har skadats i samband med skjutningen men en förundersökning om grovt vapenbrott är inlett samt framkallade av fara för annan. Det finns i nuläget ingen frihetsberövad.

2020_helsida
defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
connys_helsida
festspec_host2020_helsida
boisigtuna

Husläkarjourer föreslås avvecklas

Nyheter Systemet med husläkarjourer föreslås avvecklas: - Närakuterna ska ta hand patienter som behöver akut vård som inte kan få det hos sin husläkare men som inte behöver akutsjukhusets alla resurser, säger enhetschef Christoffer Bernsköld på Hälso- och sjukvårdsförvaltningen.

kcbygg_aug_helsida

Vattenskador oroar sigtunabor

Nyheter Drygt 1000 stockholmare har medverkat i en undersökning om vattenskador som Länsförsäkringar beställt, bland dessa några sigtunabor.

ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
festspec_host2020_outsider
kcbygg_outsider
swedol_outsider
nrh