defacto_pan2020
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Lägenhet besköts i Valsta

Polis har under natten varit i Valsta med anledning av en skottlossning: - Det är ingen som har skadats, uppger Ola Österling vid Polisens ledningscentral.

centrum_artikel

Under natten var det stort pådrag i Valsta sedan en skottlossning anmälts. Under en dryg timmes tid mellan 1-2 var helikoptern uppe och hovrade i området.

Det var en person som hörde smällar i en trappuppgång som larmade polisen. Polispatrullen kunde konstatera att det fanns flera kulhål i en lägenhetsdörr. Ingen person har skadats i samband med skjutningen men en förundersökning om grovt vapenbrott är inlett samt framkallade av fara för annan. Det finns i nuläget ingen frihetsberövad.

dackskiftarna_helsida
connys_helsida
sigtunastad_helsida
ridskola2020_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

happyhomes_sommar2020
2020_helsida
defacto_helsida
EXTRA

SSHL upphör med högstadieverksamheten

Nyheter SSHL kommer att upphöra med åk 7-9 verksamheten för att istället satsa på att bli en renodlad gymnasieskola: - Samtliga elever som i dagsläget anmält sig till vår kö för grundskolan kommer att bli meddelade om skolans förändrade struktur via brev. Detsamma gäller även nuvarande elever samt alla elever som är antagna inför hösten 2021, skriver SSHL på sin hemsida.

centrum_helsida2020
speedy_vinter_helsida

Vill se kvällsöppen vårdcentral i Märsta

Politik I samband med att Riddarens Vårdcentral tvingades lägga ner så försvann även den enda kvällsöppna vårdcentralen i Märsta: - Det är nu viktigt att Region Stockholm kliver fram och tar sitt ansvar för att säkerställa en tillgänglig och god vård för sigtunaborna.

vardcentral_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

speedy_vinter2020_outsider
sigtunastad_outsider
nrh
dackskiftarna_outsider
vardcentral_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
connys