centrum_panorama2020
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Lägenhet besköts i Valsta

Polis har under natten varit i Valsta med anledning av en skottlossning: - Det är ingen som har skadats, uppger Ola Österling vid Polisens ledningscentral.

centrum_artikel

Under natten var det stort pådrag i Valsta sedan en skottlossning anmälts. Under en dryg timmes tid mellan 1-2 var helikoptern uppe och hovrade i området.

Det var en person som hörde smällar i en trappuppgång som larmade polisen. Polispatrullen kunde konstatera att det fanns flera kulhål i en lägenhetsdörr. Ingen person har skadats i samband med skjutningen men en förundersökning om grovt vapenbrott är inlett samt framkallade av fara för annan. Det finns i nuläget ingen frihetsberövad.

sommarlov_helsida
connys_helsida
studenten2020_helsida
coronapandemin

Fem nya dödsfall i kommunen

Nyheter Kommunen har drabbats av fem nya dödsfall i covid-19 under förra veckan: - Det viktigaste sättet att få ner antalet fall med covid-19 är att stockholmarna fortsätter följa Folkhälsomyndighetens råd, säger smittskyddsläkaren Per Follin.

happy_homes_mars
stottasigtuna_helsida
valvet_helsida

Krafttag mot tjuvfiske i Garnsviken

Nyheter Nu ska Sigtuna fiskevårdsförening och Sportfiskarna ta krafttag mot tjuvfiske i främst Garnsviken som en del i ett projekt med Sigtuna kommun och Länsstyrelsen i Uppsala och Stockholm.

coronakrisen

Varslen närmar sig 40 000

Notiser Antalet varslade under coronakrisen närmar sig 40 000 personer i länet enligt siffror från Arbetsförmedlingen.

studeravidare_helsida
speedy_helsida
kcbygg_helsida

Kvinna misshandlad i Märsta

Blåljus En kvinna misshandlades under natten i Märsta: - Utredningsläget är gott, säger Towe Hägg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

stottasigtuna_outsider
studenten2020_outsider
swedol_outsider
sommarlov_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
studeravidare_outsider
kcbygg_outsider
marina_outsider
speedy_outsider
ridskola_2020_outsider
valvet_outsider