moderaterna_panorama

Ladan lämnar Skånela

Robert Ladan lämnar Skånela IF och beger sig till Aranäs.

Robert Ladan tackar för sig i Skånelatröjan, på torsdagen blev det officiellt med att han kritat på ett avtal med Aranäs i Handbollsligan. Robert har under sin tid i Märsta visat prov på snabba kontringar och många mål, så sent som Torslanda svarade han för nio mål. Aranäs är hemmahörande i Kungsbacka.
– Vi vill från Skånelas sida rikta ett stort tack till Robert för de sex säsonger han varit hos oss där han har gjort många mål varje säsong och tillfört mycket i övrigt till vårt spel och till vårt lagbygge, skriver Skånela IF i ett pressmeddelande.

2020_helsida
ewas_helsida
mp_helsida_april
marinan_helsida
liber_helsida
helgens resultat

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Märsta IK vann och befäster andraplatsen i tabellen. Här hittar du resultat och målskyttar från den gångna helgens matcher.

defacto_helsida
connys_helsida
EXTRA

Raschke lämnar RIK efter 18 år

Innebandy Fredrik "Pysen" Raschke som varit engagerad i Rosersbergs IK under 18 års tid, varav 15 år i seniorsammanhang, lämnar nu klubben: - Jag har så mycket att tacka Rosersbergs IK, RA19 & innebandyn för! Den har format mig som människa, fostrat mig som ledare & givit mig så många fantastiska bekantskaper & vänner!

Sju medaljer på NM

kampsport Nordiska mästerskapen i Borlänge avgjordes under lördagen och Kim Taekwondos sju deltagare kom hem med varsin medalj.

ukrainakriget

Startar upp idrott för flyktingbarnen

Sport Skånela IF och Märsta IK har startat upp ett projekt med idrott för ukrainska flyktingbarn: - Genom denna aktivitet kan vi kanske ge dem en möjlighet att glömma deras, just nu, sorgliga vardag. Vi möjliggör ett s.k ”andningshål” där de endast ska ha fokus på att ha roligt och vara barn, säger Skånelas herrtränare Jimmy Karlsson som är engagerad i aktiviteten.

helgens matcher

Derbydags på Nationaldagen

Fotboll På torsdagskvällen inleddes helgens matcher med två av bygdens lag i spel. På Nationaldagen summeras helgen med ett derby i Division 4.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
nrh
connys
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
ewas_outsider
marina_outsider
moderat_outsider
mp_outsider2022