moderat_sommar
Robert Ladan firar mål mot Hammarby

Ladan förlänger

Skånela har gjort klart med förlängning för Robert Ladan.

centrum_artikel

V6:an Robert Ladan som varit en notorisk målsskytt under innevarande säsong förlänger med Skånela över 20/21, sedan tidigare är det klart med målvakten Herderio Lucao för kommande säsong. Ladan är en viktig del av kontringsspelet och med honom kvar i laget behåller man den speed som man haft i V6.
– Självklart är jag glad att ”Ladan” väljer att vara kvar hos oss och tror på vår satsning. Jag gillar och uppskattar hans seriositet, träningsflit, och hans energi på plan, det är hans främsta egenskaper. Han har varit mycket viktig för oss i år, när han är bra är ofta vi bra. Han är en kontringsspelare av högsta kaliber och även i läget har han tagit kliv i år, kommenterar tränare Jimmy Karlsson.

connys_helsida
happyhomes_sommar2020
brobygget_midgard_helsida
studeravidare_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

defacto_helsida
brobygget_helsida_valsta
centrum_helsida2020
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

spedition_sigtuna

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

kaa_sigtuna_helsida
speedy_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

landsbygd_sigtuna_helsida
sommar_sigtuna2020
sigtuna_vatten_outsider
kaa_outsider
speedy_outsider
ridskola_2020_outsider
brobygget_midgard_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
marina_outsider
nrh
brobygget_outsider_valsta
landsbygd_sigtuna_outsider
studeravidare_outsider
centrum_sommar_out
swedol_outsider