defacto_pan2020
Robert Ladan firar mål mot Hammarby

Ladan förlänger

Skånela har gjort klart med förlängning för Robert Ladan.

V6:an Robert Ladan som varit en notorisk målsskytt under innevarande säsong förlänger med Skånela över 20/21, sedan tidigare är det klart med målvakten Herderio Lucao för kommande säsong. Ladan är en viktig del av kontringsspelet och med honom kvar i laget behåller man den speed som man haft i V6.
– Självklart är jag glad att ”Ladan” väljer att vara kvar hos oss och tror på vår satsning. Jag gillar och uppskattar hans seriositet, träningsflit, och hans energi på plan, det är hans främsta egenskaper. Han har varit mycket viktig för oss i år, när han är bra är ofta vi bra. Han är en kontringsspelare av högsta kaliber och även i läget har han tagit kliv i år, kommenterar tränare Jimmy Karlsson.

ridskola2020_helsida

Veteranen förlänger

Handboll Veteranen Anna Nygårds förlänger kontraktet med Skånela: - Anna är ju lite av ryggraden i laget, säger tränare Fredrik Söderberg Warnheim.

marina_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

coronakrisen

Fotbollsklubben stänger ner

Fotboll Fotbollsklubben FC Arlanda stänger ner all verksamhet både för barn och unga samt vuxna: - Vi måste göra vårt för att stoppa smittspridningen i samhället, säger styrelseledamoten Aleksander Iskandar.

defacto_helsida
EXTRA

Supertalangen stannar kvar

Handboll Skånelas supertalang Simon Lindberg stannar kvar i laget:- Det ska bli mycket kul att vara en av spelarna i Skånelas trupp nästa säsong, säger Lindberg i ett uttalande.

salong_elisabeth_helsida
happy_homes_mars
EXTRA

Inget kval för Skånela

Handboll Skånelas säsong slutar i moll, på fredagen lämnade Svenska Handbollförbundet besked om att det inte blir något kval till ligan.

festspec_corona_helsida
2020_helsida

SBRF mötte Lagga

Ridning Sigtunabygdens Ryttarförening har haft en utbytestävling hos Lagga fältrittklubb: - Efter en jämn kamp mellan Sigtunabygdens Ryttarförening och Lagga fältrittklubb tog Sigtuna hem lagvinsten denna omgång.

centrum_helsida2020
speedy_helsida
damallsvenskan

Stabil seger mot Aranäs

Handboll Skånela tog en viktig seger på onsdagskvällen mot Aranäs: - Det känns fantastisk och fantastiskt att vinna när det är pressat läge, sa matchhjälten Gracia Axelsson.

ridskola_2020_outsider
marina_outsider
nrh
swedol_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
speedy_outsider
sigtuna_vatten_outsider
festspec_corona_outsider