centrum_host
Foto: Magnus Granhagen

Ladan förlänger med Skånela

Det står klart att Robert Ladan stannar i Skånela IF även kommande säsong: - Självklart är jag mycket nöjd med att ha Ladan på v6 nästa säsong också. Nu står vi oss mycket starka på den positionen, säger tränare Jimmy Karlsson i ett uttalande.

centrum_farsdag_artikel

Skånela gör klart med viktige Robert Ladan på V6. Där blir han en av de mer rutinerade då klubben nu har Isak Wallin och Karl Dahlqvist på den kanten. Roberts ledaregenskaper är även viktiga för laget.

Den gångna säsongen svarade Ladan för omkring fem mål per match, han är en av Allsvenskans vassaste kontringsspelare enligt tränare Jimmy Karlsson.
– Även fast Ladan vart med ett par år nu har han fortfarande stor utvecklingspotential i läget och det ska vi fortsätta arbeta med tillsammans. Han vet vad det handlar om och vi känner varandra väl vid det här laget och jag vet oftast vad jag får av han. Han tar också mycket plats i verbala i laget vilket är mycket viktigt för mig, säger Jimmy Karlsson i en kommentar till klubbens hemsida.

fme_oktober
greeknighthelsida
centrum_farsdag
ica_oktober
sigtunavatten_standard
happyhomes_2019
defacto_mustach_helsida
EXTRA

Rosersbergs IK vann Upplandscupen

Fotboll Rosersbergs IK tog sin största seger någonsin på lördagen när A-laget vann Upplandscupen: - Vi gör en fantastisk match, säger tränaren Stefan Lundqvist till märsta.nu

Ganibegovic gör comeback

Handboll Iris Ganibegovic som lade av med handbollen efter förra säsongen gör comeback för att täcka upp för Yosef Rahali som inte är spelklar än.

damallsvenskan

Tung första fällde Skånela

Handboll Skånela var inte riktigt med från start i målprotokollet mot Tyresö. Fram för allt slarvade man lite väl ofta i offensiven vilket gav Tyresö chans att kontra på. Gästerna ledde med 16-11 i första. I andra rycker Skånela upp sig och leder med 22-20 inför de sista tio minuterna, men sista tio vinner Tyresös md 6-2 och matchen med 26-24.

colorama_april2
greeknight_outsider
nrh
connys