moderat_sommar
Foto: Magnus Granhagen

Ladan förlänger med Skånela

Det står klart att Robert Ladan stannar i Skånela IF även kommande säsong: - Självklart är jag mycket nöjd med att ha Ladan på v6 nästa säsong också. Nu står vi oss mycket starka på den positionen, säger tränare Jimmy Karlsson i ett uttalande.

centrum_artikel

Skånela gör klart med viktige Robert Ladan på V6. Där blir han en av de mer rutinerade då klubben nu har Isak Wallin och Karl Dahlqvist på den kanten. Roberts ledaregenskaper är även viktiga för laget.

Den gångna säsongen svarade Ladan för omkring fem mål per match, han är en av Allsvenskans vassaste kontringsspelare enligt tränare Jimmy Karlsson.
– Även fast Ladan vart med ett par år nu har han fortfarande stor utvecklingspotential i läget och det ska vi fortsätta arbeta med tillsammans. Han vet vad det handlar om och vi känner varandra väl vid det här laget och jag vet oftast vad jag får av han. Han tar också mycket plats i verbala i laget vilket är mycket viktigt för mig, säger Jimmy Karlsson i en kommentar till klubbens hemsida.

happyhomes_sommar2020
landsbygd_sigtuna_helsida
centrum_helsida2020
spedition_sigtuna
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

connys_helsida
speedy_helsida
kaa_sigtuna_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

studeravidare_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

brobygget_midgard_helsida
marina_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

defacto_helsida
2020_helsida
swedol_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
speedy_outsider
centrum_sommar_out
brobygget_midgard_outsider
brobygget_outsider_valsta
sigtuna_vatten_outsider
marina_outsider
ridskola_2020_outsider
studeravidare_outsider
nrh
kaa_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider