centrum_panorama2020

Ladan åttamålsskytt mot Hammarby

Skånela låg under med flera mål stora delar av matchen mot Hammarby men vände och vann på slutet.

Stämningen i Vikingahallen var magisk de sista fem minuterna när Skånela kom ikapp och sedermera gick förbi Hammarby. Hammarby ledde matchen med 3-4 bollar nästan konstant från start. I paus var det 13-9 till gästerna. Men tränare Jimmy Karlsson var inte missnöjd med spelet, han konstaterade bara att man skapar chanser och missade:
– Vi var lite statiska, fick inget flyt, vi gör deras målvakt bra men vi står bra bakåt tycker jag.
Viktiga räddningar av Forsberg
En stund in i andra byter man in Jesper Forsberg i målet, han får till några viktiga räddningar och Skånela kan i och med det gå ikapp. På slutet när det är 26-25 till Hammarby så räddar han så att Skånela kan kvittera till lika, därefter gör han en ny räddning i Hammarbys anfall och direkt efter det skickar Robert Ladan in 27-26. Efter tredje raka räddningen Forsbergs sida så kan Erik Östling sätta 28-26 på en målvaktsretur. Slutresultatet skrevs till 29-26.
Snabba omställningar
Segerreceptet var enligt Karlsson att jobba vidare på andra halvleken och att göra det bättre, få hål på målvakten. När Hammarby dessutom spelar 7-6 fick man ställa om snabbt.
– Det var en tuff match, fair play, Bajen kämpar men det var ärliga tag. Mycket ställningskrig då vi känner varandra bra, de kanske inte orkade hela vägen i andra när vi gick runt på många spelare.
Målen
Ladan 8, Lindberg 6, Östling 5, Ganibegovic 3, Pewik 2, Näslund 2, Sjölin 1, Frank 1, Bengtsson
happy_homes_mars

Veteranen förlänger

Handboll Veteranen Anna Nygårds förlänger kontraktet med Skånela: - Anna är ju lite av ryggraden i laget, säger tränare Fredrik Söderberg Warnheim.

ridskola2020_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

coronakrisen

Fotbollsklubben stänger ner

Fotboll Fotbollsklubben FC Arlanda stänger ner all verksamhet både för barn och unga samt vuxna: - Vi måste göra vårt för att stoppa smittspridningen i samhället, säger styrelseledamoten Aleksander Iskandar.

speedy_helsida
EXTRA

Supertalangen stannar kvar

Handboll Skånelas supertalang Simon Lindberg stannar kvar i laget:- Det ska bli mycket kul att vara en av spelarna i Skånelas trupp nästa säsong, säger Lindberg i ett uttalande.

centrum_helsida2020
festspec_corona_helsida
EXTRA

Inget kval för Skånela

Handboll Skånelas säsong slutar i moll, på fredagen lämnade Svenska Handbollförbundet besked om att det inte blir något kval till ligan.

salong_elisabeth_helsida
defacto_helsida

SBRF mötte Lagga

Ridning Sigtunabygdens Ryttarförening har haft en utbytestävling hos Lagga fältrittklubb: - Efter en jämn kamp mellan Sigtunabygdens Ryttarförening och Lagga fältrittklubb tog Sigtuna hem lagvinsten denna omgång.

2020_helsida
marina_helsida
damallsvenskan

Stabil seger mot Aranäs

Handboll Skånela tog en viktig seger på onsdagskvällen mot Aranäs: - Det känns fantastisk och fantastiskt att vinna när det är pressat läge, sa matchhjälten Gracia Axelsson.

sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider
ridskola_2020_outsider
marina_outsider
festspec_corona_outsider
swedol_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
nrh