defacto_pan2020

Kyligt förra veckan i kommunen

Förra veckan var den kallast uppmätta på elva år i kommunen.

centrum_artikel

Den gångna veckan var det kallaste vecka 38 på elva år. Medeltemperaturen var på bara 8,2 grader, 3,3 grader under snittet på 11,5 enligt statistik från SMHI som databastjänsten Newsworthy har sammanställt. Mätstationen som används för Sigtuna kommun ligger på Arlanda och det var även den kallaste platsen i länet förra veckan. Varmaste vecka 38 noterades 2015 med 14 grader. 2008 var det 8,9 grader i medeltemperatur vecka 38.

studeravidare_helsida
kcbygg_helsida
sommarlov_helsida
defacto_helsida
marina_helsida

Humlegården läggs ner

Nyheter Humlegården i centrala Sigtuna avvecklas av ägaren Valjeviken: - Anledningen är ett bristande intresse att utnyttja de kompetenser som finns på Humlegården samt att funktionshinderrörelsens organisationer inte nått fram med budskapet om behovet av en inneliggande specialiserad rehabilitering till regionerna, skriver Valjeviken i ett pressmeddelande.

connys_helsida
studenten2020_helsida

Ordförandebeslut om försörjningsstöd tas om

Politik Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden får bakläxa av Förvaltningsrätten för att han inte hanterade frågan gällande att inte betala försörjningsstöd till personer som vistas illegalt i landet på rätt sätt.

speedy_helsida
coronapandemin

Fem nya dödsfall i kommunen

Nyheter Kommunen har drabbats av fem nya dödsfall i covid-19 under förra veckan: - Det viktigaste sättet att få ner antalet fall med covid-19 är att stockholmarna fortsätter följa Folkhälsomyndighetens råd, säger smittskyddsläkaren Per Follin.

nrh
sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider
ridskola_2020_outsider
sommarlov_outsider
swedol_outsider
marina_outsider
kcbygg_outsider
studeravidare_outsider
studenten2020_outsider