defacto_pan2020

Kyligt förra veckan i kommunen

Förra veckan var den kallast uppmätta på elva år i kommunen.

centrum_artikel

Den gångna veckan var det kallaste vecka 38 på elva år. Medeltemperaturen var på bara 8,2 grader, 3,3 grader under snittet på 11,5 enligt statistik från SMHI som databastjänsten Newsworthy har sammanställt. Mätstationen som används för Sigtuna kommun ligger på Arlanda och det var även den kallaste platsen i länet förra veckan. Varmaste vecka 38 noterades 2015 med 14 grader. 2008 var det 8,9 grader i medeltemperatur vecka 38.

centrum_helsida2020
mordet i rävsta

Tredje mordet på ett halvår

Nyheter Lokalpolisområdeschef Christoffer Bohman kommenterade på måndagskvällen det tredje mordet i kommunen inom loppet av ett halvår: - Jag har full förståelse för att händelserna i natt och under den senaste tiden skakar om samhället, sa han till SVT Stockholm.

meko_helsida
branden på SSHL

Sista delarna av aulan rivs

Nyheter Under eftermiddagen pågick eftersläckning och rivning av aulan i SSHL: - Vi är många som sörjer den vackra byggnaden, som varit en symbol och viktig samlingslokal för skolan i alla år. Tack för allt stöd som har flödat in under dagen, skriver SSHL i ett uttalande.

happyhomes_sommar2020
connys_helsida
defacto_helsida
2020_helsida
ridskola2020_helsida

Våren är här

Notiser Våren är nu officiellt här: - Nu kan vi konstatera att våren kom för sju dagar sedan, säger meteorolog Lisa Frost, till P4 Stockholm.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
meko_outsider
connys
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
nrh