stationshusen_pan
Sjudargården

Kyligare vecka gav något kallare vatten

Vattentemperaturen i Mälaren sjönk en aning under veckan på grund av att det var aningen kallare.

Det är högsommarvärme i helgen och vad är bättre än att ta ett svalkande dopp i något av strandbaden. Sigtuna kommun har mätt temperaturen och det är en aning lägre temperaturer jämfört med förra veckan, men det är dock klart ”plaskbart”. Varmast är det i Rosersbergsbadet med 22,6 grader, därefter är det 22,1 i Steninge, 22 grader i Munkholmsbadet och 21,4 på Sjudargården. Lufttemperatur denna helg väntas vara strax över 25 grader.

2020_helsida
julmarknad_helsida
mp_host_helsida
happyhomes_sommar2020

Tallen har en av de största solcellsanläggningarna

Nyheter BRF Tallen i Valsta har installerat en av landets största solcellsanläggningar: - För oss var detta en självklar investering i vårt arbete mot att göra boendet hos oss klimatneutralt, säger Ibrahim Khalifa, ordförande i BRF Tallen.

valsta-jul_helsida
defacto_helsida
centrum_helsida2020
connys_helsida
jul2021

Stora störningar i trafiken

Blåljus Det råder begränsad framkomlighet in mot Märsta efter en trafikolycka vid Arlandastad. Dessutom är det avspärrningar kring Arlandaområdet.

Inga pengar till upprustning av Märsta station

Politik Märsta station lämnas utanför i regeringens förslag till nationell plan: - Trafikverkets förslag till nationell plan är en mycket stor besvikelse för alla oss som länge kämpat för den helt nödvändiga upprustningen av Märsta station, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
julmarknad_outsider
jul_outsider
mp-outsider
ridskola_2020_outsider
valsta_jul_outsider
stationshusen_out
nrh
connys