moderaterna_sep2020
Foto: Jamshid Jamshidi

Kvinna skulle till Märsta-Körde i motsatt riktning på E4:an

En kvinna som skulle till Märsta körde norrut i det södergående körfältet i augusti och döms till fängelse för grov vårdslöshet i trafik.

fraga_liberalerna

Det var 16:e augusti som vittnen såg hur en kvinna satte sig i bilen och körde in på E4:an södergående vid Häggvik, enda problemet var att hon körde norrut. Färden pågick i en dryg mil, sick sackande mellan fordon och nära att krocka med både lastbilar och bilar. Kvinnan var flertal gånger nära att köra in i räcket men i höjd med Glädjen tog färden slut då hon slirade runt och hamnade i räcket.

I samband med rättegången uppgav kvinnan att hon skulle till sitt hem i Märsta. Hon var dock kraftig påverkad av alkohol och provtagning visade 1,9 promille. Dessutom var hennes körkort inte giltigt utan utfärdat mot enligt henne en summa pengar i Grekland. Hon döms nu till fängelse i sex månader för grov vårdslöshet i trafik, våld mot tjänsteman, olovlig körning, grovt rattfylleri och brott mot lagen om förbud beträffande knivar och andra farliga föremål.

connys_helsida
manskold_helsida
defacto_helsida

IS-kvinna greps på Arlanda

Blåljus En kvinna som misstänks ha tagit sitt barn till Syrien och anslutit sig till till Islamiska staten greps vid ankomst till Arlanda under måndagen.

budget 2021

Nu är budgeten klubbad

Politik Nu har budgeten för 2021 klubbats: - Tack vare väl genomförda reformer de två senaste åren har vi kunnat sanera och förstärka ekonomin, vilket gör att vi kan tillföra kärnverksamheterna; förskola, skola, vård, omsorg och trygghet ytterligare resurser, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

speedy_vinter_helsida
kristina_helsida
julen_helsida
budget 2021

Kommunens budget ska klubbas

Politik Idag måndag debatteras budgeten i kommunfullmäktige. Sammanträdet sker digitalt och kan följas live av kommuninvånare.

meko_helsida
2020_helsida
centrum_helsida2020

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

manskold_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
kristina_outsider
swedol_outsider
julen_outsider
centrum_sommar_out
meko_outsider
speedy_vinter2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
budget_outsider