centrum_jul_panorama
Kvinnan plockades upp i höjd med Preem.Foto: Daniel Iskander

Kvinna ofredad i Märsta-Polis söker vittnen

En kvinna i 40-årsåldern lurades in i en bil och ofredades sexuellt lördag 18:e juni: - Vi hoppas att någon kan ha sett någon, säger Pierre Blanc, utredare vid Polisen i Stockholm Nord.

defacto_jul_artikel

Lördag 18:e juni på förmiddagen mellan kl. 10.30-11.00 promenerade en kvinna i 40-årsåldern på Dragonvägen i Märsta då en guldfärgad bil åkte upp jämsides och lockade in kvinnan i den. Bilen ska sedan ha åkt runt i Märsta och stannat vid Centralskolan där kvinnan ofredades sexuellt enligt en polisanmälan som registrerades den gångna helgen.

Utredaren Pierre Blanc hoppas att allmänheten kan ha sett något för att komma vidare i utredningen. Gärningsmannen ska ha talat flytande svenska och såg även ”svensk” ut.
– Vi undrar så klart vem det är, just nu finns det inget samband mellan denna händelse och någon annan.

Polisen kan inte säga något om vilken bilmodell det rör sig om. Tips kan lämnas via 114 14 till Polisen Stockholm Nord.

tp_helsida

(S) vill se handlingsplan för att minska självmord

Politik Socialdemokraterna hade hoppats få igenom att kommunen arbetar mot att införa en handlingsplan för att förhindra självmord: - Snart är det jul och nyårshelg. En helg som skapar oro och ångest bland de som lider av psykisk ohälsa. Vi vill att Sigtuna kommun tar sitt ansvar och gör allt i sin makt för att förebygga och minska antalet självmord i vår kommun, säger oppositionsrådet Marie Axelsson (S).

trainingpartner_jobb_helsida
fme_oktober
sigtunavatten_standard
defacto_jul
greeknighthelsida

Arlandapolisen utreder bajsattack

Nyheter Arlandapolisen har haft problem med bajs i sina lokaler, nu utreder man sig själva: - Det är polisanställda som disponerar lokalerna, säger stationsbefälet Markus Silén till Aftonbladet.

julbord_helsida

Klart med kommunal bostadsförmedling

Bostad Den nya bostadsförmedlingen som märsta.nu skrivit om tidigare startas upp av SigtunaHem: - Vi arbetar just nu med att utveckla den nya verksamheten. Tanken är att skapa en marknadsplats som underlättar för såväl bostadssökande som hyresvärdar genom att kombinera tillgänglighet och en hög servicenivå, säger SigtunaHems vd Göran Langer.

ica_oktober
happyhomes_2019
connys
nrh
julbord
colorama_april2
greeknight_outsider
tp_outsider
trainingpartner_jobb_outsider