sommar

Kvinna ny ordförande i SD Sigtuna

Sverigedemokraterna i Sigtuna har valt Inga-Lill Björkman till ny ordförande: - I och med detta har SD Sigtuna separerat ordföranderollen i partiföreningen från gruppledarrollen i kommunfullmäktige, skriver man i ett pressmeddelande.

marstakalaset_artikel

Inga-Lill Björkman har varit engagerad i SD kvinnor viket anses vara bra enligt partiet eftersom de ser en tillströmning av kvinnliga medlemmar.
– Inga-Lill brinner särskilt för migrationsfrågor, sjukvård och rättsväsende, skriver SD Sitguna i ett pressmeddelande

Övriga i styrelsen är Nils Persson, Peter Nilsson, Laila Johansson, Ulf Levén, Anna-Lena Fjellstedt, Carina Viding, Ingemar gamreland och Magnus Sjöström. Fyra av dessa är från Rosersberg, en från Sigtuna, en från Vidbo och tre från Märsta. Partiets valsedel till fullmäktige är inte helt färdig än meddelas det. Rune Öhlund som varit ordförande tidigare kvarstår som gruppledare i fullmäktige.

sigtunavatten_standard
ica_valsta_choklad
arlanda_golf_juli
tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

kontor_thaifong
sommar
marstakalas_helsida
happyhomes_2019
colorama_april2
defacto_helsida

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

Kosten största boven till övervikt hos barn

Nyheter märsta.nu kunde i helgen rapportera om att övervikt och fetma ökar bland barnen i kommunen, men det är inte brist på fysisk aktivitet som är problemet utan kosten.

sportfiske_sommar
defacto_outsider
arlanda_golf_juli2_outsider
connys
colorama_april
nrh