defacto_pan2020

Kvinna ny ordförande i SD Sigtuna

Sverigedemokraterna i Sigtuna har valt Inga-Lill Björkman till ny ordförande: - I och med detta har SD Sigtuna separerat ordföranderollen i partiföreningen från gruppledarrollen i kommunfullmäktige, skriver man i ett pressmeddelande.

centrum_artikel

Inga-Lill Björkman har varit engagerad i SD kvinnor viket anses vara bra enligt partiet eftersom de ser en tillströmning av kvinnliga medlemmar.
– Inga-Lill brinner särskilt för migrationsfrågor, sjukvård och rättsväsende, skriver SD Sitguna i ett pressmeddelande

Övriga i styrelsen är Nils Persson, Peter Nilsson, Laila Johansson, Ulf Levén, Anna-Lena Fjellstedt, Carina Viding, Ingemar gamreland och Magnus Sjöström. Fyra av dessa är från Rosersberg, en från Sigtuna, en från Vidbo och tre från Märsta. Partiets valsedel till fullmäktige är inte helt färdig än meddelas det. Rune Öhlund som varit ordförande tidigare kvarstår som gruppledare i fullmäktige.

vardcentral_helsida
coronapandemin

Rekordmånga får intensivvård

Notiser I en lägesrapport från Region Stockholm gällande coronapandemin så konstateras att drygt 100 stockholmare är i behov av intensivvård.

connys_helsida
2020_helsida

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

centrum_helsida2020
defacto_helsida
dackskiftarna_helsida
sigtunastad_helsida
happyhomes_sommar2020
ridskola2020_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

speedy_vinter_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtunastad_outsider
speedy_vinter2020_outsider
connys
nrh
dackskiftarna_outsider
vardcentral_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider