centrum_jul_panorama

Kvinna ny ordförande i SD Sigtuna

Sverigedemokraterna i Sigtuna har valt Inga-Lill Björkman till ny ordförande: - I och med detta har SD Sigtuna separerat ordföranderollen i partiföreningen från gruppledarrollen i kommunfullmäktige, skriver man i ett pressmeddelande.

defacto_jul_artikel

Inga-Lill Björkman har varit engagerad i SD kvinnor viket anses vara bra enligt partiet eftersom de ser en tillströmning av kvinnliga medlemmar.
– Inga-Lill brinner särskilt för migrationsfrågor, sjukvård och rättsväsende, skriver SD Sitguna i ett pressmeddelande

Övriga i styrelsen är Nils Persson, Peter Nilsson, Laila Johansson, Ulf Levén, Anna-Lena Fjellstedt, Carina Viding, Ingemar gamreland och Magnus Sjöström. Fyra av dessa är från Rosersberg, en från Sigtuna, en från Vidbo och tre från Märsta. Partiets valsedel till fullmäktige är inte helt färdig än meddelas det. Rune Öhlund som varit ordförande tidigare kvarstår som gruppledare i fullmäktige.

fme_oktober
julbord_helsida

Fler borde cykla till jobbet

Nyheter Fler borde cykla till jobbet i Sigtuna kommun, det anser Klas Elm, VD Svensk Cykling och Lars Strömgren, ordförande Cykelfrämjandet, i en debattartikel.

tp_helsida
centrum_jul_helsida
sigtunavatten_standard

Tunnel byggs mellan Scandinavian XPO och Arlanda

Nyheter En ny tunnel kommer att förbinda Scandinavian XPO med Arlanda: - Vår ambition är att skapa en internationell mötesarena för hela Skandinavien och då är tillgängligheten till Arlanda av yttersta vikt, säger Dieters Sand, VD på Arlandastad Holding.

greeknighthelsida

(S) vill se handlingsplan för att minska självmord

Politik Socialdemokraterna hade hoppats få igenom att kommunen arbetar mot att införa en handlingsplan för att förhindra självmord: - Snart är det jul och nyårshelg. En helg som skapar oro och ångest bland de som lider av psykisk ohälsa. Vi vill att Sigtuna kommun tar sitt ansvar och gör allt i sin makt för att förebygga och minska antalet självmord i vår kommun, säger oppositionsrådet Marie Axelsson (S).

defacto_jul
ica_oktober
colorama_jul
julbord
tp_outsider
greeknight_outsider
connys
trainingpartner_jobb_outsider
nrh