arlandagk_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Kvinna nedslagen av annan kvinna

En kvinna slogs ner i en bostad i Valsta med ett porslinsföremål. Den misstänkte gärningspersonen, en annan kvinna, greps på plats.

rosta_sigtuna2

Polis kallades till en bostad i Märsta vid 1-tiden i natt med anledning av ett bråk. Vid ankomst visar det sig att en kvinna slagits ner med ett porslinföremål i huvudet av en annan kvinnan. Målsäganden blödde från huvudet och fördes till sjukhus med sårskadorna. Gärningspersonen greps och fördes till stationen för vidare utredning. Vad som förorsakar bråket är inte känt. En anmälan om grov misshandel upprättades enligt Polisen.

Märstabo lurade bilägare

Notiser En märstabo döms för grovt bedrägeri sedan han lurat 18 målsäganden att sälja sina bilar via honom men betalade inte ut ersättningen till dem.

mp_eu
bonava_maj_helsida
EXTRA

Misshandel på skola

Blåljus Polis har upprättat en anmälan om misshandel och ofredande efter ett bråk på en skola i kommunen: - Det är minderåriga som är inblandade så jag kan inte uttala mig om vad som har hänt, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

v_eu_helsida

Kvotflyktingar riskerar vräkning

Nyheter Kvotflyktingar som kommit till kommunen kommer nu att vräkas: - Kommunen har i grunden en skyldighet mot kvotflyktingar på samma sätt som alla andra invånare i form av stöd från socialtjänst, barnomsorg, skola, osv, uppger Anna Jernberg Carlsson, pressansvarig i kommunen.

oppning_helsida
rosta_sigtuna2
happyhomes_2019
eu_sap
nationaldag_helsida
moderaternamaj
colorama_april
oppning_outsider
fme_outsider
v_eu
connys
sap_outsider_eu
sh_bovard_out
moderaterna_maj_outsider
nrh
defacto_outsider
ridskola2019_outsider
nationaldag_out
sh_oppet
rosta_sigtuna
bonava_maj_outsider
mp_eu_outsider