defacto_pan2020
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Kvinna nedslagen av annan kvinna

En kvinna slogs ner i en bostad i Valsta med ett porslinsföremål. Den misstänkte gärningspersonen, en annan kvinna, greps på plats.

Polis kallades till en bostad i Märsta vid 1-tiden i natt med anledning av ett bråk. Vid ankomst visar det sig att en kvinna slagits ner med ett porslinföremål i huvudet av en annan kvinnan. Målsäganden blödde från huvudet och fördes till sjukhus med sårskadorna. Gärningspersonen greps och fördes till stationen för vidare utredning. Vad som förorsakar bråket är inte känt. En anmälan om grov misshandel upprättades enligt Polisen.

centrum_helsida2020

Ny närakut invigd i Sollentuna

Nyheter Närakuten i Sollentuna som vänder sig till kommuninvånare i Sigtuna ligger nära pendeltågsstationen och håller öppet fram till 22 varje dag.

defacto_helsida
colorama_jul

Domen: Blöjor ska ingå i maxtaxan

Nyheter Efter en dom som ger föräldrar rätt att kräva förskolor på blöjor så uppmanar Sveriges kommuner och regioner sina medlemmar, alltså kommunerna, att fortsätta be föräldrar att ta med sig blöjor.

teatergrillen_helsida
happyhomes_2019
Extra

uppdaterad Personrån i Sigtuna

Blåljus En person har under eftermiddagen rånats av flera gärningsmän i Sigtuna: - Någon form av tillhygge har använts i samband med rånet, säger Åsa Wallentin, presstalesperson vid Polisens ledningscentral, till märsta.nu

connys
nrh
teatergrillen_outsider