stationshusen

Kvinna misstänks för inblandning i skjutning

En kvinna ska ha gripits av polisen misstänkt för inblandning i mordet i Steninge i höstas.

centrum_artikel

Polisen uppges ha gripit en kvinna misstänkt för inblandning i mordet i Steninge i höstas där en man sköts ihjäl på öppen gata vid en busshållsplats rapporterar Aftonbladet. Det är en kvinna i 20-årsåldern. Hon kommer begäras häktad under fredagseftermiddagen enligt tidningen.

Det ska dock inte vara kvinnan som avlossat skotten. Hur hennes inblandning ser ur är inte klarlagt då det råder förundersökningsekretess. Mannen dödades med skott i huvudet och gärningspersonen/personerna flydde på en elsparkcykel. Polis hade en intensiv jakt i Valsta/Steninge den aktuella dagen.

Enligt Expressen häktas kvinnan på sannolika skäl misstänkt för mord. Åklagaren Rickard Wahlqvist är fåordig för tidningen, han vill inte kommentera om det letas efter fler misstänkta, men han poängterar att det är i ett känsligt läge och ett allvarligt brott som utreds.

Uppdaterad kl. 16.38

centrum_helsida2020
2020_helsida
happyhomes_sommar2020
ridskola2020_helsida
coronakrisen

Nio av tio resenärer nu borta

Nyheter Nio av tio resenärer på Arlanda har försvunnit under ett år med pandemin: - Den svagare utvecklingen för flygresandet i inledningen av året består under februari, då resenärsminskningen ligger kvar på cirka 90 procent, säger Swedavias VD Jonas Abrahamsson.

meko_helsida
connys_helsida
defacto_helsida
connys
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
meko_outsider
nrh
centrum_sommar_out