defacto_pan
Foto: Arkiv/Jamshid Jamshidi

Kvinna misshandlad på Norrbacka

En kvinna misshandlades under morgonen av en man som greps av polisen: - Hon hade fått slag i magen, på ryggen och ett bord kastat över sig, säger Anna Westberg vid Polisens ledningscentral till märsta.nu

Vid 8-tiden i morse åkte två polispatruller till Norrbackavägen med anledning av en misshandel av en kvinna i en lägenhet. Kvinnan har enligt polisen blivit slagen i magen, på ryggen och fått ett bort kastat över sig. Kvinnan klagade på smärta i ryggen efter misshandeln men hon fördes inte till sjukhus av polis eller ambulans, hon skulle uppsöka sjukvården själv uppgav hon. Mannen greps och en anmälan om misshandel upprättades.

happyhomes_2019
defacto_helsida
fme_oktober

HSB startar försäljning i Sigtuna stadsängar

Bostad Nu startar försäljningen av BRF Silverskatten i Sigtuna stadsängar: - Sigtuna stadsängar, en helt ny stadsdel med målsättningen att vara Sveriges mest hållbara stadsdel, är ett mycket intressant område för oss, säger Catherina Fored vd på HSB Norra Storstockholm.

sigtunavatten_standard
EXTRA

(S) kräver att Brodin betalar tillbaka pengar

Politik Socialdemokraterna kräver att Landsbygdsrådets ordförande Gill Brodin (C) betalar tillbaka pengar som hon kvitterat ut för Landsbygdsrådet i år.

ica_oktober
connys
nrh
colorama_april2
defacto_outsider