marsta_centrum_blackweekend
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Kvinna misshandlad i Valsta

En kvinna uppgav tidigt i morse att hon misshandlats av flera personer i Valsta: - Hon fick vård av ambulans men oklart om hon fördes till sjukhus, säger Anna Westberg vid Polisens ledningscentral.

oppethus_agy

Vid 5.30-tiden i morse larmades polis till Valsta med anledning av att en kvinna uppgett att hon misshandlats av flera personer. Kvinnan skadades lindrigt och fick vård av ambulans men det är oklart om hon fördes till sjukhus. Polis har pratat med kvinnan och vittnen men det finns ingen gripen eller misstänkt för brottet.
– Det är oklart vad som har hänt men kvinnan är lindrigt skadad och en anmälan om misshandel har upprättats, säger Anna Westberg vid Polisens ledningscentral.

budget2019

Mer till skolor och äldreomsorgen

Politik Den borgerliga alliansen har lagt fram ett budgetförslag som ska gå igenom Kommunstyrelsen. I den ingår satsningar på förskola, skola, individ- och familjeomsorg samt äldreomsorg.

happy_homes_juli
defacto_host2018
EXTRA

Kameraövervakning införs i Valsta

Nyheter Valsta får kameraövervakning meddelar lokalpolisområdeschef Emil Andersson: - Irriterat bland de kriminella eftersom vi valt att övervaka deras bästa plats, skriver han på Twitter.

sportfiskebanner2
oppethus_agy

Barnahus för brottsutsatta barn invigt

Nyheter Barn som blir utsatta för brott i bland annat Sigtuna kommun hänvisas till Barnahus Stockholm Nord som ligger i Sollentuna: - Ett sammanslaget Barnahus innebär fler ärenden under samma tak, berättar Anna-Karin Åberg, t f chef för individ- och familjeomsorgsförvaltningen i Sigtuna kommun.

komvuxq3_4
objekt3
colorama_vinter
nrh_sigtuna
sbrf_sep
objekt4
objekt2
outsider
skridskoskola
sportfiske_banner
connys