defacto_pan
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Kvinna misshandlad i Valsta

En kvinna uppgav tidigt i morse att hon misshandlats av flera personer i Valsta: - Hon fick vård av ambulans men oklart om hon fördes till sjukhus, säger Anna Westberg vid Polisens ledningscentral.

sportlov_centrum

Vid 5.30-tiden i morse larmades polis till Valsta med anledning av att en kvinna uppgett att hon misshandlats av flera personer. Kvinnan skadades lindrigt och fick vård av ambulans men det är oklart om hon fördes till sjukhus. Polis har pratat med kvinnan och vittnen men det finns ingen gripen eller misstänkt för brottet.
– Det är oklart vad som har hänt men kvinnan är lindrigt skadad och en anmälan om misshandel har upprättats, säger Anna Westberg vid Polisens ledningscentral.

sigtunavatten_standard
happyhomes_2019
EXTRA

Beslut: Kommunen kan vräka nyanlända

Nyheter Kammarrätten ger Lidingö rätt om att de får vräka nyanlända efter två år, det öppnar upp även för Sigtuna kommun som haft ett antal uppmärksammade fall det senaste året.

ridskola_2019_helsida
korpen_jan-feb

Flest städare och busschaufförer bor i kommunen

Nyheter Fackförbundet LO har tagit fram en rapport som visar vilka yrkesgrupper det finns mest av i en kommun: - Stockholms län är ett väldigt delat län. Människor med vårdbiträdelöner har inte råd att bo i kommuner som Danderyd. Det finns en tydlig koppling att kommuner med många högavlönade har få hyresrätter, säger Marika Lindgren Åsbrink, författare av rapporten hos LO.

sportlov2019
connys
sangensemble
defacto_helsida

Läsare: Rökare ta hand om ert skräp

Nyheter En läsare kontaktade märsta.nu med bild från Märsta station där det ligger massor med fimpar: - Till alla rökare: städa upp er egen skit ni slänger runt omkring er.

arlandagolf
nrh
extravaganza_outsider
ridskola2019_outsider