moderaterna_tack
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Kvinna misshandlad i Valsta

En kvinna uppgav tidigt i morse att hon misshandlats av flera personer i Valsta: - Hon fick vård av ambulans men oklart om hon fördes till sjukhus, säger Anna Westberg vid Polisens ledningscentral.

Vid 5.30-tiden i morse larmades polis till Valsta med anledning av att en kvinna uppgett att hon misshandlats av flera personer. Kvinnan skadades lindrigt och fick vård av ambulans men det är oklart om hon fördes till sjukhus. Polis har pratat med kvinnan och vittnen men det finns ingen gripen eller misstänkt för brottet.
– Det är oklart vad som har hänt men kvinnan är lindrigt skadad och en anmälan om misshandel har upprättats, säger Anna Westberg vid Polisens ledningscentral.

happy_homes_juli
defacto_banner_sep
hostfest_centrum
defacto_host2018
Extra

Ungdomsbråk i Valsta

Blåljus Två ungdomsgängs slogs i Valsta under eftermiddagen: - En person blödde näsblod mem behövde inte sjukvård, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral

Olycka vid Haga

Blåljus Flera bilar krockade vid Haga och framkomligheten till och från Sigtuna är begränsad.

Extra

Biljakt på E4:an slutade vid Eurostop – en man gripen

Blåljus En bil vägrade stanna på E4:an vid Uppsala och en polisjakt inleddes. Färden tog slut på Eurostops parkering där föraren greps misstänkt för en rad olika brott. – Vi har även tagit bilen i beslag eftersom att personen är misstänk för liknande brottslighet i närtid, säger Johan Sohlberg vid Uppsalapolisen.

Norra Redovisningshuset
objekt4
connys
skanela_matcher18-19
objekt3
outsider
komvuxq3_4
sigtunavatten_standard
sbrf_sep
nfc_vinter
sportfiske_banner
objekt2