defacto_pan2020

Kvinna lurad på bankkortet

En äldre kvinna som varit och handlat i Märsta under måndagskvällen lurades på sitt bankkort på vägen hem.

centrum_artikel

Det var vid 19-tiden som den äldre kvinnan hade handlat på en matbutik i Märsta. På väg hem stoppades hon av ett engelsktalande par som frågade efter vägen. Kvinnan fortsatte därefter promenaden hem. Men efter en stund upptäckte hon att hennes kort saknades och kontaktade polisen.

Towe Hägg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral, säger till märsta.nu att det saknades en summa pengar på kontot. Polisen har upprättat en anmälan om bedrägeri. Kortet ska stå på två personer i 70-80-årsåldern.

speedy_helsida
connys_helsida
studeravidare_helsida
marina_helsida

Humlegården läggs ner

Nyheter Humlegården i centrala Sigtuna avvecklas av ägaren Valjeviken: - Anledningen är ett bristande intresse att utnyttja de kompetenser som finns på Humlegården samt att funktionshinderrörelsens organisationer inte nått fram med budskapet om behovet av en inneliggande specialiserad rehabilitering till regionerna, skriver Valjeviken i ett pressmeddelande.

studenten2020_helsida
sommarlov_helsida

Ordförandebeslut om försörjningsstöd tas om

Politik Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden får bakläxa av Förvaltningsrätten för att han inte hanterade frågan gällande att inte betala försörjningsstöd till personer som vistas illegalt i landet på rätt sätt.

kcbygg_helsida
defacto_helsida
coronapandemin

Fem nya dödsfall i kommunen

Nyheter Kommunen har drabbats av fem nya dödsfall i covid-19 under förra veckan: - Det viktigaste sättet att få ner antalet fall med covid-19 är att stockholmarna fortsätter följa Folkhälsomyndighetens råd, säger smittskyddsläkaren Per Follin.

studeravidare_outsider
speedy_outsider
kcbygg_outsider
marina_outsider
swedol_outsider
sommarlov_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
studenten2020_outsider