centrum_jul_panorama

Kvinna lurad på bankkortet

En äldre kvinna som varit och handlat i Märsta under måndagskvällen lurades på sitt bankkort på vägen hem.

centrum_jul_artikel

Det var vid 19-tiden som den äldre kvinnan hade handlat på en matbutik i Märsta. På väg hem stoppades hon av ett engelsktalande par som frågade efter vägen. Kvinnan fortsatte därefter promenaden hem. Men efter en stund upptäckte hon att hennes kort saknades och kontaktade polisen.

Towe Hägg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral, säger till märsta.nu att det saknades en summa pengar på kontot. Polisen har upprättat en anmälan om bedrägeri. Kortet ska stå på två personer i 70-80-årsåldern.

sigtunavatten_standard

(S) vill se handlingsplan för att minska självmord

Politik Socialdemokraterna hade hoppats få igenom att kommunen arbetar mot att införa en handlingsplan för att förhindra självmord: - Snart är det jul och nyårshelg. En helg som skapar oro och ångest bland de som lider av psykisk ohälsa. Vi vill att Sigtuna kommun tar sitt ansvar och gör allt i sin makt för att förebygga och minska antalet självmord i vår kommun, säger oppositionsrådet Marie Axelsson (S).

defacto_jul
fme_oktober
ica_oktober
happyhomes_2019
centrum_jul_helsida

Arlandapolisen utreder bajsattack

Nyheter Arlandapolisen har haft problem med bajs i sina lokaler, nu utreder man sig själva: - Det är polisanställda som disponerar lokalerna, säger stationsbefälet Markus Silén till Aftonbladet.

tp_helsida

Klart med kommunal bostadsförmedling

Bostad Den nya bostadsförmedlingen som märsta.nu skrivit om tidigare startas upp av SigtunaHem: - Vi arbetar just nu med att utveckla den nya verksamheten. Tanken är att skapa en marknadsplats som underlättar för såväl bostadssökande som hyresvärdar genom att kombinera tillgänglighet och en hög servicenivå, säger SigtunaHems vd Göran Langer.

greeknighthelsida
trainingpartner_jobb_helsida
colorama_april2
connys
nrh
tp_outsider
greeknight_outsider
julbord
trainingpartner_jobb_outsider