arlandagk_panorama
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Kvinna gripen för misstänkt mordbrand: Försökte tända eld på lägenheten

En kvinna greps tidigt i morse sedan hon försökt tända eld i en lägenhet: - Hon är i alla fall gripen, sen får vi se hur vi rubricerar detta, säger Sven-Erik Olsson vid Polisens ledningscentral.

centrum_pask

Polis åkte till Buregatan i Valsta med anledning av att en kvinna tänt eld på kläder i en lägenhet. En man som bodde i lägenheten ska ha lyckats släcka innan brandkår larmades ut. Polis grep kvinnan och enligt uppgift ska hon vara misstänkt för mordbrand. Anledningen till att hon tände eld på kläderna är inte känd. Tekniker kommer att kallas ut för att undersöka lägenheten.

fme_helsida

Valsta får kontaktcenter

Notiser Valsta Centrum får ett kontaktcenter som invigs efter påsk: - Vi flyttar ut delar av vår service från kommunhuset till platser som är närmare invånarna, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

ica_pask
centrum_pask_helsida

Langby ny ordförande i SigtunaHem

Politik Erik Langby blir ny styrelseordförande i SigtunaHem efter Peter Kockum: - Det är roligt att komma in som styrelseordförande i ett välskött bolag som är i en spännande utveckling, säger Erik Langby i ett uttalande.

Ta det lugnt i påsktrafiken

Notiser Polisen uppmanar påskresenärer som ska ut på vägarna att köra försiktigt då det är en av de mest trafikerade helgerna under året.

colorama_april2

Högt betyg för livsmedelskontrollanterna

Nyheter Kommunens livsmedelskontrollanter tillhör några av landets bästa enligt Sveriges kommuner och landsting: - Målet är ju att det ska vara tydligt för företagarna vilka lagkrav som gäller, men de ska också känna att vi gärna hjälper till med stöd och rådgivning, säger Magdalena Alehagen, samordnare för livsmedelskontrollen i kommunen.

defacto_helsida
valsta_utveckling

Risk för blodbrist i påsk

Notiser Blodcentralen i Stockholms län uppmanar blodgivare och personer som inte donerat tidigare att lämna blod inför påsken då blodlagren börjar sina.

logistik_utbildning

MAX plockar bort plastsugrören

Nyheter De orangea plaströren på MAX kommer att försvinna under året och ersättas med vita av förnybart papper: - Med vårt hållbarhetsarbete har MAX en ledande position och vi vill vara en förebild i branschen, säger Christoffer Bergfors, vice koncernchef på MAX Burgers.

Nu råder dubbdäcksförbud

Nyheter Igår måndag var sista dagen att byta till sommardäck, från och med idag 16:e april är det förbud att köra med vinterdäck om det inte förväntas vinterväglag.

sigtunavatten_standard
bonava_helsida
bonava_outsider
defacto_outsider
colorama_april
sigtunavatten_outsider
fme_outsider
valsta_utveckling_2
sh_oppet
ridskola2019_outsider