sommar
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Kvinna frias från misstankar om grov misshandel

En kvinna som åtalades för grov misshandel mot en man frias sedan mannen medgett att det är han som själv orsakat skador.

marstakalaset_artikel

Polis kallades till en lägenhet i Märsta efter ett bråk, på plats fanns en man och en kvinna. Mannen blödde från händerna och det fanns blodstänk i lägenheten samt sönderklippta kläder och föremål. Mannen uppgav för patrullen att det var kvinnan som skurit honom i handen och huggit honom i ryggen. Hon greps och delgavs misstanke om grov misshandel.

I samband med rättegången uppkom uppgifter om att mannen själv orsakat skadorna på sin kropp, utredningen kunde heller inte slå fast att det var just kvinnan som varit orsak. Bakgrunden till bråket var att kvinnan ertappade mannen med att surfa på pornografiska sidor och dejtingsidor. Hon frias nu från åtal om grov misshandel, det är oklart om polisen kommer att inleda förundersökning kring mannens agerande om att ha uppgett felaktiga uppgifter.

tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

colorama_april2
EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

sommar
arlanda_golf_juli
defacto_helsida
sommar_centrum
happyhomes_2019

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

kontor_thaifong
marstakalas_helsida
ica_valsta_choklad
connys
colorama_april
defacto_outsider
sportfiske_sommar
nrh
arlanda_golf_juli2_outsider