liber_pan
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Kvinna frias från misstankar om grov misshandel

En kvinna som åtalades för grov misshandel mot en man frias sedan mannen medgett att det är han som själv orsakat skador.

fraga_liberalerna

Polis kallades till en lägenhet i Märsta efter ett bråk, på plats fanns en man och en kvinna. Mannen blödde från händerna och det fanns blodstänk i lägenheten samt sönderklippta kläder och föremål. Mannen uppgav för patrullen att det var kvinnan som skurit honom i handen och huggit honom i ryggen. Hon greps och delgavs misstanke om grov misshandel.

I samband med rättegången uppkom uppgifter om att mannen själv orsakat skadorna på sin kropp, utredningen kunde heller inte slå fast att det var just kvinnan som varit orsak. Bakgrunden till bråket var att kvinnan ertappade mannen med att surfa på pornografiska sidor och dejtingsidor. Hon frias nu från åtal om grov misshandel, det är oklart om polisen kommer att inleda förundersökning kring mannens agerande om att ha uppgett felaktiga uppgifter.

connys_helsida
speedy_vinter_helsida
manskold_helsida

IS-kvinna greps på Arlanda

Blåljus En kvinna som misstänks ha tagit sitt barn till Syrien och anslutit sig till till Islamiska staten greps vid ankomst till Arlanda under måndagen.

budget 2021

Nu är budgeten klubbad

Politik Nu har budgeten för 2021 klubbats: - Tack vare väl genomförda reformer de två senaste åren har vi kunnat sanera och förstärka ekonomin, vilket gör att vi kan tillföra kärnverksamheterna; förskola, skola, vård, omsorg och trygghet ytterligare resurser, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

defacto_helsida
julen_helsida
kristina_helsida
budget 2021

Kommunens budget ska klubbas

Politik Idag måndag debatteras budgeten i kommunfullmäktige. Sammanträdet sker digitalt och kan följas live av kommuninvånare.

2020_helsida
centrum_helsida2020
meko_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

budget_outsider
speedy_vinter2020_outsider
centrum_sommar_out
julen_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
swedol_outsider
manskold_outsider
kristina_outsider
meko_outsider