centrum_jul_panorama
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Kvinna frias från misstankar om grov misshandel

En kvinna som åtalades för grov misshandel mot en man frias sedan mannen medgett att det är han som själv orsakat skador.

centrum_jul_artikel

Polis kallades till en lägenhet i Märsta efter ett bråk, på plats fanns en man och en kvinna. Mannen blödde från händerna och det fanns blodstänk i lägenheten samt sönderklippta kläder och föremål. Mannen uppgav för patrullen att det var kvinnan som skurit honom i handen och huggit honom i ryggen. Hon greps och delgavs misstanke om grov misshandel.

I samband med rättegången uppkom uppgifter om att mannen själv orsakat skadorna på sin kropp, utredningen kunde heller inte slå fast att det var just kvinnan som varit orsak. Bakgrunden till bråket var att kvinnan ertappade mannen med att surfa på pornografiska sidor och dejtingsidor. Hon frias nu från åtal om grov misshandel, det är oklart om polisen kommer att inleda förundersökning kring mannens agerande om att ha uppgett felaktiga uppgifter.

tp_helsida

(S) vill se handlingsplan för att minska självmord

Politik Socialdemokraterna hade hoppats få igenom att kommunen arbetar mot att införa en handlingsplan för att förhindra självmord: - Snart är det jul och nyårshelg. En helg som skapar oro och ångest bland de som lider av psykisk ohälsa. Vi vill att Sigtuna kommun tar sitt ansvar och gör allt i sin makt för att förebygga och minska antalet självmord i vår kommun, säger oppositionsrådet Marie Axelsson (S).

happyhomes_2019
defacto_jul
centrum_jul_helsida
fme_oktober
ica_oktober

Arlandapolisen utreder bajsattack

Nyheter Arlandapolisen har haft problem med bajs i sina lokaler, nu utreder man sig själva: - Det är polisanställda som disponerar lokalerna, säger stationsbefälet Markus Silén till Aftonbladet.

julbord_helsida

Klart med kommunal bostadsförmedling

Bostad Den nya bostadsförmedlingen som märsta.nu skrivit om tidigare startas upp av SigtunaHem: - Vi arbetar just nu med att utveckla den nya verksamheten. Tanken är att skapa en marknadsplats som underlättar för såväl bostadssökande som hyresvärdar genom att kombinera tillgänglighet och en hög servicenivå, säger SigtunaHems vd Göran Langer.

trainingpartner_jobb_helsida
sigtunavatten_standard
trainingpartner_jobb_outsider
greeknight_outsider
julbord
connys
nrh
tp_outsider
colorama_april2