januari
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Kvinna döms till fängelse-Agerade narkotikacentral

En kvinna från Märsta döms för grovt narkotikabrott sedan hon en stor mängd narkotikaklassade tabletter och cannabis av olika slag.

centrum_artikel

Polisen gjorde tillslag i kvinnans bostad i Märsta i mars 2020 och fann där en stor mängd narkotikaklassade tabletter, diverse cannabis och cannabisgodis. Enligt polisen ska innehavet ha varit i syfte att sälja och man fann även vakuumförpackade med etikettskrivare som används för att distribuera narkotika. Hon döms nu till fängelse i två år för grovt narkotikabrott.

Kvinnan har uppgett att hon fungerade som en ompaketeringscentral då det skickades narkotika till henne och hennes uppgift var att skicka vidare till mottagare som beställt narkotikan.

speedy_vinter_helsida
2020_helsida
ridskola2020_helsida
connys_helsida
januari_helsida
defacto_helsida

Problem med sopinsamling på landsbygden

Nyheter Boende på landsbygden, främst Odensala, har klagat på sophanteringen den senaste veckan: - Det stämmer att vi ligger efter med sophämtningen hos en liten del av hushållen, säger Sigtuna Vattens VD Johan Stock.

prima_helsida
centrum_helsida2020
meko_helsida
dödsskjutningen i valsta

Polisen: Skotten var riktade mot mannen

Blåljus Ett flertal skott avlossades in i en restaurang på lördagen varpå en man avled. Polisen meddelar nu att skotten var avsedda för just den mannen i 40-årsåldern.

happyhomes_sommar2020

Lurigt med snö på isarna

Notiser Många mindre sjöar runt om i kommunen och länet har fått is, en del kommuninvånare har även varit ute på Mälaren i Garnsviken. Men säkerställ att det är tjockt nog för promenad eller aktivitet varnar Issäkerhetsrådet.

moderat_outsider_jan
nrh
speedy_vinter2020_outsider
centrum_sommar_out
meko_outsider
prima_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider