moderaterna_riksdag
Foto: Daniel Iskander/Arkiv

Kvinna åtalas för misshandel med spiskrok

En kvinna från Märsta åtalas för att ha slagit en man med spiskrok.

centrum_artikel

Misshandeln ägde rum i mitten av april där en kvinna med spiskroken misshandlade en man. Slagen med spiskroken träffade armarna, sidan av kroppen och en gång i huvudet. Mannen ådrog sig bland annat blodvite och blåmärken. Kvinnan nekar till brott men vidgår omständigheter, hon hävdaratt det var i självförsvar.

Utöver misshandeln åtalas kvinnan för att ha slagit sönder mannens personbil. Kvinnan erkänner skadegörelse. Poliserna som kom till misshandeln har kallats in som vittnen för att styrka att mannen blödde och var skadad i samband med den aktuella händelsen. Även samtal till SOS-alarm finns att tillgå samt fotografier, sms-konversation mellan kvinnan och en granne för att bevisa att hon slagit mannen hårt.

Morgonkollen

Notiser Polis: Just nu inga speciella händelser att rapportera om. Väder: Några minusgrader i under dagen, ett snöfall drog in över…

centrum_helsida2020
valet2022

Klart: Holst leder Moderaterna i valrörelsen

Politik Moderaterna gjorde på onsdagskvällen klart med valsedel och inte oväntat toppas den av Olov Holst: - Det är både roligt och tillfredsställande att nomineringsstämman nu slagit fast valsedeln för årets viktiga val, säger Holst i ett uttalande.

handbollsskola
mod_helsida
happyhomes_sommar2020
2020_helsida
connys_helsida
defacto_helsida

Askerson: Går inte med på förtur till nyanlända

Politik Utbildnings- och arbetsmarknadsnämndens ordförande Mattias Askerson (M) får nu ny kritik för den så kallade "sociala dumpningen" där nyanlända slussats ut från kommunen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
nrh
moderat_outsider
swedol_outsider