moderaterna_panorama
Foto: Arkiv/Jamshid Jamshidi

Kvinna åtalas för att ha spottat på polis

En kvinna loskade på en polisman efter att ha gripits i samband med ett krogslagsmål.

I juli greps en kvinna av polis sedan hon bråkat utanför en krog i Märsta. Kvinnan som är i 30-årsåldern skulle avvisas från krogen då hon blev våldsam och attackerade vakten. När polis kom och skulle gripa henne så fortsatte handgemänget och hon krängde samt sparkade med benen när hon skulle föras in i polisbilen. På väg in till polisstationen så spottade hon dessutom på polismannen. Kvinnan åtalas för förgripelse mot tjänsteman, våld mot tjänsteman och våldsamt motstånd.

ewas_helsida

Hundens vecka i Märsta

Nyheter Hundens vecka kommer att arrangeras hos Märsta-Sigtuna Brukshundklubb vecka 37: - 2021 blev rekordartad för Hundens vecka och vi hoppas på ett lika stort engagemang i år, säger Lovisa Palmblad, verksamhetsutvecklare på Studiefrämjandet Stockholm Gotland.

defacto_helsida
mp_helsida_april
liber_helsida
2020_helsida
EXTRA

Smällar från flygplan över Vidbo

Nyheter Ett British Airways-plan som lyfte från Arlanda tvingades vända tillbaka efter ett tekniskt fel: - Det hördes flera smällar, uppger flera boende ute i Vidbo.

connys_helsida
marinan_helsida

Pantamera Express till ÅVC

Nyheter Pantamera Express finns nu på ÅVC i Arlandastad vilket innebär att man kan återvinna burkar och flaskor direkt i samband med besöket.

Märsta station inte med i infrastrukturplan

Nyheter Regeringen satsar 881 miljarder kronor på infrastruktur men någon ytterligare satsning på Märsta station finns inte med: - Det här är en politik för politiker och inte för pendlarna, säger trafikregionrådet Kristoffer Tamsons (M) i ett uttalande.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
moderat_outsider
marina_outsider
mp_outsider2022
swedol_outsider
ewas_outsider
nrh