moderater-bokslut
Kvarglömda pengar och saker från kollektivtrafiken som inte hämtats upp har skänkts till Stockholms Stadsmission av MTRFoto: Pressbild/SL

Kvarglömda pengar skänktes till Stockholms stadsmission

MTR som kör pendeltågstrafiken i länet har skänkt 140 000 kronor till Stockholms stadsmission, pengar som kommer från kvarglömda föremål som ingen gjort anspråk på.

centrum_artikel

Kontanter och andra föremål som stockholmare glömmer i kollektivtrafiken samlades ihop och skänkte till Stockholms stadsmission i samband med julhelgen, totalt 140 000 kronor enligt tågoperatören MTR Nordic:
– Kollektivtrafiken är Stockholmarnas blodomlopp. Varje dag träffar våra medarbetare många av de mest utsatta bland stadens innevånare. Vi hoppas att det som har samlats in kan vara en bro mellan alla som bor här vid den tid på året då det för många är som allra tuffast, säger Peter Viinapuu, VD MTR Nordic.

Sedan 2011 har Stadsmissionen fått 925 000 kronor som kommer från kvarglömda pengar eller hittegods i kollektivtrafiken. Föremål som hittats i form av mobiltelefoner, datorer och annat säljs tillsammans med kvarglömda kontanter.

studenten2020_helsida
studeravidare_helsida

Studentfirandet i Märsta

Nyheter Studentfirandet som begränsats på Arlandagymnasiet pågår under dagen: - Studenterna sköter sig bra, säger en polis på plats till märsta.nu

speedy_helsida
kcbygg_helsida
defacto_helsida
sommarlov_helsida
connys_helsida
studenten2020_outsider
speedy_outsider
ridskola_2020_outsider
studeravidare_outsider
sigtuna_vatten_outsider
sommarlov_outsider
nrh
swedol_outsider
kcbygg_outsider