defacto_pan2020

Kvalspelet ställs in

Redan nu står det klart att Wings inte kan åka ur Hockeyettan, detta sedan Svenska ishockeyförbundet ställt in kval till serien.

centrum_artikel

Kvalet till Division 1 ställs in, det innebär att Wings oavsett prestation i fortsättningsserien är klara för spel även säsongen 21/22. De tre ligorna SHL, Hockeyallsvenskan och Hockeyettan får fortsätta som planerat eftersom det räknas som yrkesmässig idrott och kan bedrivas under coronapandemin trots restriktioner från Folkhälsomyndigheten.
– Covid-19-pandemin har en enorm påverkan på hockeysäsongen framför allt för våra barn och ungdomar. Självklart arbetar vi för och hoppas att matchspel kan återupptas senare under säsongen, något som givetvis är helt beroende på smittläget. Tillsammans med Tävlingsutskottet, där ishockeyns regioner och distrikt finns representerade, planerar vi för alternativa former av matchspel, när och om läget så tillåter, säger Olof Östblom, Tävlingschef på Svenska

rentawreck_helsida
division 5

Märsta Syrianska flyttas upp

Fotboll Kommunen får ännu ett Division 5-lag när Märsta Syrianska får en friplats till femman: - Nu har vi klättrat i division varje säsong sen vår första säsong 2018, säger grundaren Andi Gunes.

Skånela värvar från Ligan

Handboll Skånela har gjort klart med meriteade Rickard Åkerman som bland annat spelat i Bundesliga 2 och närmast kommer från Handbollsligalaget GUIF Eskilstuna.

sigtunastad_helsida
vardcentral_helsida
hockeyettan

Wings säkrade kontraktet

Ishockey Wings är kvar i Hockeyettan även kommande säsong, det står klart sedan man besegrat Sollentuna under onsdagskvällen.

Sigtuna IF Rugby Vikings växer och får rugbyplan

Sport Sigtuna IF Rugby Vikings märker av ett växande antal medlemmar och man kommer att få en egen rygbyplan i år: - Kom gärna och provträna eller kom på vår prova-på-dag 24 april kl 10:00 på Prästängarna i Sigtuna, säger tränare John Bennet.

happyhomes_sommar2020
connys_helsida
damallsvenskan

Skånela avslutade med seger

Handboll Damallsvenskan avslutades på söndagen för Skånela mot GT Söder: - Skönt att avsluta med seger och det är sista matchen med gänget för några av tjejerna, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

centrum_helsida2020
Moderaterna_helsida2021
defacto_helsida
dackskiftarna_helsida
speedy_vinter_helsida
ridskola2020_helsida
2020_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

dackskiftarna_outsider
vardcentral_outsider
sigtunastad_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
speedy_vinter2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
connys
rentawreck_outsider
moderaterna_sigtuna