defacto_pan2020

Kvalmatchen skjuts upp

Kvalreturen mellan Arlanda-Kungsängen skjuts upp till 17:e november skriver Fotbollskanalen.

centrum_artikel

På grund av de nya allmänna smittskyddsråden för att begränsa spridning av covid-19 har all idrottsutövning för ungdomar födda 2005 eller tidigare stoppats samt seniorfotboll. Det innebär att kvalreturen mellan Arlanda-Kungsängen som skulle ha spelats på lördag i Kungsängen skjuts upp till 17/11 enligt Fotbollskanalen. Dessutom får alltså varken Arlanda eller Kungsängen träna inför matchen.

Anledningen till att Allsvenskan, Superettan och Division 1 kan spelas men inte kvalspelet är att det handlar om yrkesutövning i de tre högsta serierna.
– Vi får naturligtvis förhålla oss till myndighetsanvisningarna och rekommendationerna som finns, men jag vill inte spekulera i det. Vi har ett intresse att slutföra tävlingarna. Samtidigt har förbundsstyrelsen hos SvFF tagit beslut om potentiella konsekvenser om en tävling inte kan slutföras. Vi har naturligtvis en ambition om att kunna slutföra tävlingarna som vi satt upp så långt det är möjligt, men det är en fråga för vår tävlingskommitté ytterst och i förlängningen förbundsstyrelsen, säger Lars Helmersson, tävlingschef på Svenska Fotbollförbundet, till Fotbollskanalen.

happyhomes_sommar2020
division 5

Märsta Syrianska flyttas upp

Fotboll Kommunen får ännu ett Division 5-lag när Märsta Syrianska får en friplats till femman: - Nu har vi klättrat i division varje säsong sen vår första säsong 2018, säger grundaren Andi Gunes.

Skånela värvar från Ligan

Handboll Skånela har gjort klart med meriteade Rickard Åkerman som bland annat spelat i Bundesliga 2 och närmast kommer från Handbollsligalaget GUIF Eskilstuna.

defacto_helsida
dackskiftarna_helsida
hockeyettan

Wings säkrade kontraktet

Ishockey Wings är kvar i Hockeyettan även kommande säsong, det står klart sedan man besegrat Sollentuna under onsdagskvällen.

Sigtuna IF Rugby Vikings växer och får rugbyplan

Sport Sigtuna IF Rugby Vikings märker av ett växande antal medlemmar och man kommer att få en egen rygbyplan i år: - Kom gärna och provträna eller kom på vår prova-på-dag 24 april kl 10:00 på Prästängarna i Sigtuna, säger tränare John Bennet.

rentawreck_helsida
centrum_helsida2020
damallsvenskan

Skånela avslutade med seger

Handboll Damallsvenskan avslutades på söndagen för Skånela mot GT Söder: - Skönt att avsluta med seger och det är sista matchen med gänget för några av tjejerna, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

speedy_vinter_helsida
Moderaterna_helsida2021
vardcentral_helsida
2020_helsida
sigtunastad_helsida
ridskola2020_helsida
connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

speedy_vinter2020_outsider
vardcentral_outsider
sigtunastad_outsider
connys
dackskiftarna_outsider
nrh
moderaterna_sigtuna
rentawreck_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider