moderaterna_panorama
Foto: Insändarbild/Wings

Kvalklart trots mardrömshelgen

Wings åkte på två nederlag med totalt 13-5 i helgen men trots det är man klara för kval med bättre målskillnad än Vallentuna.

Stor dramatik rådde i Örnsköldsvik när Wings blev kvalklart. Man har Sundsvall att tacka för biljetten. Sundsvall kvitterade mot Vallentuna i slutet av tredje och dessutom så var man ofina nog att sno bonuspoängen, därmed fick Vallentuna bara en poäng och Wings höll sig kvar på bättre målskillnad. Wings kunde för egen maskin ha nått kval men föll mot Örnsköldsvik på söndagen och Sundsvall på lördagen.

Efter att Sundsvall tagit bonuspoängen  utbröt stort jubel i båset där man satt kvar och väntade in slutet av Sundsvall-Vallentuna. Redan på tisdag blir det nu kvalspel hemma mot Teg och match 2-3 spelas i Umeå. Teg var i samma serie som Wings men slutade tvåa med fyra poäng mer än märstalaget.

marinan_helsida
liber_helsida
mp_helsida_april
2020_helsida
ewas_helsida
helgens resultat

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Märsta IK vann och befäster andraplatsen i tabellen. Här hittar du resultat och målskyttar från den gångna helgens matcher.

connys_helsida
defacto_helsida
EXTRA

Raschke lämnar RIK efter 18 år

Innebandy Fredrik "Pysen" Raschke som varit engagerad i Rosersbergs IK under 18 års tid, varav 15 år i seniorsammanhang, lämnar nu klubben: - Jag har så mycket att tacka Rosersbergs IK, RA19 & innebandyn för! Den har format mig som människa, fostrat mig som ledare & givit mig så många fantastiska bekantskaper & vänner!

Sju medaljer på NM

Sport Nordiska mästerskapen i Borlänge avgjordes under lördagen och Kim Taekwondos sju deltagare kom hem med varsin medalj.

ukrainakriget

Startar upp idrott för flyktingbarnen

Sport Skånela IF och Märsta IK har startat upp ett projekt med idrott för ukrainska flyktingbarn: - Genom denna aktivitet kan vi kanske ge dem en möjlighet att glömma deras, just nu, sorgliga vardag. Vi möjliggör ett s.k ”andningshål” där de endast ska ha fokus på att ha roligt och vara barn, säger Skånelas herrtränare Jimmy Karlsson som är engagerad i aktiviteten.

helgens matcher

Derbydags på Nationaldagen

Fotboll På torsdagskvällen inleddes helgens matcher med två av bygdens lag i spel. På Nationaldagen summeras helgen med ett derby i Division 4.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
moderat_outsider
swedol_outsider
ewas_outsider
mp_outsider2022
marina_outsider
connys
nrh
sigtuna_vatten_outsider