arlandagk_panorama
Foto: Insändarbild

Kvaldags för Wings

Då är det klart med vilka lag Wings får möta för att kvala sig kvar i Hockeyettan.

centrum_pask

Kvalet till hockeyettan inleds på söndag för Wings. I kvalserien väntar Värmdö, Nacka, Eskilstuna Linden, Sefeltorp och Trångsund. Samtliga lag förutom Nacka kommer in från Division 2. Wings får räknas som favorit då man var nästjumbo i fortsättningsserien och så när klarade sig kvar utan kval. Segraren går garanterat upp i Hockeyettan, troligtvis även tvåan. Resterande lag spelar Division 2-hockey. För två år sedan fick Wings kvala och trots att man då inte kom bättre än trea blev det ändå Division 1-spel. Kvalet pågår till och med 4:e april.

I första matchen möter Wings Trångsund hemma i Märsta med start klockan 16.00.

defacto_helsida
division 5

Inledde femman med seger

Fotboll Storsatsande Rosersbergs Ik inledde Division 5 med premiärseger mot Hallsta med 3-1: - Viktigt med en bra start och nu väntar två tuffa bortamatcher innan vi ses hemma på vallen igen, skriver RIK på sin facebooksida.

sigtunavatten_standard
colorama_april2

Nygårds kvar i Skånela

Handboll Skånela har förlängt med Anna Nygårds: - Anna har varit en viktig del i vårt anfallsspel i många år och att hon fortsätter är en viktig del i att behålla kontinuiteten, kommenterar tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg

logistik_utbildning
happyhomes_2019
EXTRA

Annika utses till Årets ungdomsledare

Ishockey Kultur- och fritidsnämnden har utsett Wings Annika Bröms till Årets ungdomsledare: - Med ett ständigt leende på läpparna och en smittsamt positiv inställning ser Annika till att alla barn som vill, får spela ishockey eller lära sig att åka skridskor, lyder motiveringen.

EXTRA

Wings nära Ettan efter storseger

Ishockey Wings gjorde det "omöjliga" på onsdagen och besegrade tabellettan Hanviken med 8-3. Därmed knep man andraplatsen i serien som kan innebära avancemang.

fme_helsida
bonava_helsida
Handbollskvalet

Förlust i andra matchen

Handboll Skånela föll i den andra kvalmatchen mot Önnered och det står nu 1-1 i matcher: - En god prestation där vi kämpar och försöker med alla möjliga medel. Tyvärr räckte det inte till seger men vi bevisar att vi kan dansa även på bortaplan mot handbollsligalag, skriver tränare Jimmy Karlsson på Facebook.

valsta_utveckling

Motivationsföreläsare besökte golfklubb

golf Kjell Enhager besökte Arlandastads Golfklubb i tisdags för att föreläsa för klubbens nätverk av företagare: - I Tisdags genomförde vi säsongens första Nätverksträff med Kjell Enhager som gästföreläsare. Kjell är en av Sveriges mest anlitade föreläsare, kanske den bästa, säger Per Karlsson, VD på Arlandastad Golf.

centrum_pask_helsida
sigtunavatten_outsider
ridskola2019_outsider
fme_outsider
colorama_april
valsta_utveckling_2
defacto_outsider
sh_oppet
bonava_outsider