defacto_pan
Foto: Insändarbild

Kvaldags för Wings

Då är det klart med vilka lag Wings får möta för att kvala sig kvar i Hockeyettan.

Kvalet till hockeyettan inleds på söndag för Wings. I kvalserien väntar Värmdö, Nacka, Eskilstuna Linden, Sefeltorp och Trångsund. Samtliga lag förutom Nacka kommer in från Division 2. Wings får räknas som favorit då man var nästjumbo i fortsättningsserien och så när klarade sig kvar utan kval. Segraren går garanterat upp i Hockeyettan, troligtvis även tvåan. Resterande lag spelar Division 2-hockey. För två år sedan fick Wings kvala och trots att man då inte kom bättre än trea blev det ändå Division 1-spel. Kvalet pågår till och med 4:e april.

I första matchen möter Wings Trångsund hemma i Märsta med start klockan 16.00.

EXTRA

Domare slagen under match i Odensala

Fotboll En domare fick på måndagskvällen motta ett slag i ansiktet av en spelare i Wigör2 i samband med Division 7-matchen Wigör2-Procyon2: - Att med våld ge sig på motståndare, domare eller medspelare är inte accepterat på någon nivå, skriver föreningens ordförande Marianne Isoz Henriksson i ett facebookinlägg.

sigtunavatten_standard
sommar_centrum
sommar

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

colorama_april2
fme_helsida

Kommunens personalklubb på internationell turnering

Fotboll Sigtuna kommuns personalklubb har varit i Prag för att spela i en av Europas största amatörcuper i fotboll: - Det här var första året som vi deltog och sammanfattningsvis så var det väldigt lyckat, säger personalklubbens ordförande Erik Aravena Valencia.

sbrf_helsida
happyhomes_2019
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

defacto_helsida
ica_valsta_choklad

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

colorama_april
sportfiske_sommar
connys
fme_outsider
sbrf_outsider
nrh
defacto_outsider