defacto_pan
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Kvaldags för Wings

På söndag drar kvalserien till Division 1 gång för Wings och det blir tre intensiva veckor innan serien är till ända.

Förra året ramlade Wings ur Division 1 men man har gått som tåget i tvåan och är klara för kvalserien som startar på söndag med bortamatch mot Eskilstuna Linden. Ett lag som satsar hårt enligt Wings hemsida. Wings kommer även att Viggbyholm, Nacka, Trångsund och Tyresö Hanviken. Ettan är garanterad plats i Divison 1 kommande säsong, Division 1-kvalet avgörs i tre kvalgrupper då det inte är klart med kval från Norrland.

happyhomes_2019
defacto_helsida
sigtunavatten_standard
fme_oktober
EXTRA

Fyra års fängelse för att ha försökt tända på skola

Nyheter En 23-årig man döms för grov mordbrand sedan han försökt sätta eld på Väringaskolan i Sigtuna. Mannen som var påverkad av både alkohol och läkemedel hade köpt bensin på den närliggande macken och kastade över skolfasaden innan tände eld.

Bergqvist om nya skolrankingen: Visar styrkor och svagheter

Politik märsta.nu rapporterade på onsdagen om Lärarförbundets ranking av skolkommunerna där Sigtuna är på plats 201: - Lärarförbundets ranking visar både våra styrkor och svagheter. Det som är mest positivt är att vår positiva kvalitetsutveckling håller i sig med förbättrade kunskapsresultat när det gäller andel godkända elever och meritvärde årskurs 9. Utifrån våra förutsättningar är vi bland de bästa i Sverige, det är helt fantastiskt, uppger Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L).

ica_oktober

HSB startar försäljning i Sigtuna stadsängar

Bostad Nu startar försäljningen av BRF Silverskatten i Sigtuna stadsängar: - Sigtuna stadsängar, en helt ny stadsdel med målsättningen att vara Sveriges mest hållbara stadsdel, är ett mycket intressant område för oss, säger Catherina Fored vd på HSB Norra Storstockholm.

EXTRA

(S) kräver att Brodin betalar tillbaka pengar

Politik Socialdemokraterna kräver att Landsbygdsrådets ordförande Gill Brodin (C) betalar tillbaka pengar som hon kvitterat ut för Landsbygdsrådet i år.

colorama_april2
nrh
defacto_outsider
connys