arlandagk_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Kvaldags för Wings

På söndag drar kvalserien till Division 1 gång för Wings och det blir tre intensiva veckor innan serien är till ända.

centrum_tvaar

Förra året ramlade Wings ur Division 1 men man har gått som tåget i tvåan och är klara för kvalserien som startar på söndag med bortamatch mot Eskilstuna Linden. Ett lag som satsar hårt enligt Wings hemsida. Wings kommer även att Viggbyholm, Nacka, Trångsund och Tyresö Hanviken. Ettan är garanterad plats i Divison 1 kommande säsong, Division 1-kvalet avgörs i tre kvalgrupper då det inte är klart med kval från Norrland.

banner_trerosor
arlandagolf
sangensemble

Här är Årets pedagoger

Nyheter Sigtuna kommun har utsetts sex pedagoger till Årets pedagoger 2018: - Vi har många skickliga lärare och pedagoger i Sigtuna kommun som spelar en viktig roll för lärande, trygghet och utveckling i förskola och skola. Det är med stor glädje som vi lyfter fram dessa personer som verkligen gör skillnad för våra barn och unga i kommunen, säger Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L).

ridskola_2019_helsida
icavalsta_semlor
sigtunavatten_standard
connys

Ekillaelever missnöjda med maten

Nyheter Elever på Ekillaskolan klagar över att maten inte är vällagad och att muslimer inte får halalkost: - Alla skolor har samma matsedel och därmed serveras samma rätter varje dag på skolorna, säger Camilla Lindström, områdeschef och leg. dietist på MatEnheten.

defacto_helsida

Holst: Skolan har fått mer

Politik Under torsdagen kommer Lärarförbundet att genomföra en demonstration mot nedskärningar, men kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) poängterar att ramarna för skolan ökar i år.

happyhomes_2019

uppdaterad En till sjukhus efter påkörning

Blåljus En person kördes på vid korsningen Västra Bangatan/Nymärstagatan vid 12.30-tiden: - En anmälan om vållande till kroppsskada har upprättats, säger Carina Skagerlind vid Polisens ledningscentral.

ridskola2019_outsider
karby2
sh_oppet
extravaganza_outsider