centrum_panorama2020
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Kvaldags för Wings

På söndag drar kvalserien till Division 1 gång för Wings och det blir tre intensiva veckor innan serien är till ända.

centrum_artikel

Förra året ramlade Wings ur Division 1 men man har gått som tåget i tvåan och är klara för kvalserien som startar på söndag med bortamatch mot Eskilstuna Linden. Ett lag som satsar hårt enligt Wings hemsida. Wings kommer även att Viggbyholm, Nacka, Trångsund och Tyresö Hanviken. Ettan är garanterad plats i Divison 1 kommande säsong, Division 1-kvalet avgörs i tre kvalgrupper då det inte är klart med kval från Norrland.

marina_helsida
connys_helsida
speedy_helsida
studenten2020_helsida
sommarlov_helsida

Humlegården läggs ner

Nyheter Humlegården i centrala Sigtuna avvecklas av ägaren Valjeviken: - Anledningen är ett bristande intresse att utnyttja de kompetenser som finns på Humlegården samt att funktionshinderrörelsens organisationer inte nått fram med budskapet om behovet av en inneliggande specialiserad rehabilitering till regionerna, skriver Valjeviken i ett pressmeddelande.

kcbygg_helsida
studeravidare_helsida

Ordförandebeslut om försörjningsstöd tas om

Politik Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden får bakläxa av Förvaltningsrätten för att han inte hanterade frågan gällande att inte betala försörjningsstöd till personer som vistas illegalt i landet på rätt sätt.

defacto_helsida
coronapandemin

Fem nya dödsfall i kommunen

Nyheter Kommunen har drabbats av fem nya dödsfall i covid-19 under förra veckan: - Det viktigaste sättet att få ner antalet fall med covid-19 är att stockholmarna fortsätter följa Folkhälsomyndighetens råd, säger smittskyddsläkaren Per Follin.

sommarlov_outsider
studenten2020_outsider
speedy_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
marina_outsider
swedol_outsider
studeravidare_outsider
kcbygg_outsider
sigtuna_vatten_outsider