event_panorama
Här var finalisterna i samband med tävlingen i Märsta Centrum i april. Foto: Magnus Granhagen

Kvala till Artist 2017

På söndag är det dags för Märstakalaset igen och denna gång har Märsta Centrum både uppträdanden och Stage Academys Open audition.

Artisterna Hugo Tengblad, Jacob Frohde och Rebecka Rydgren uppträder i samband med Märstakalset. Dessutom har man dragit in Stage Academy igen och den som vill kan visa upp sina talanger får Artist 2017. Även i samband med Centrums invigning i våras så hade man Open Audition för Artist. Vinnaren i denna tävling kommer att få en biljett till den stora riksfinalen i Stockholm. Finalen startar 14.30 men deltävlingarna från klockan 13.

defacto_helsida

Mest klickat i juli

Nöjesnyheter Har du varit bortrest eller kanske kopplat bort från nyheterna i sommar? Lugn, här hittar du juli månads mest klickade.

ewas_helsida
connys_helsida

Sigtunas rådhus öppnar upp för Pride-vigslar

Nöjesnyheter Sigtunas Rådhus kommer under Pride-veckan första veckan i augusti att öppna upp för drop-in-vigslar en dag: - Vi vill bidra till att sprida glädje och kärlek och stå stolta tillsammans i kärlekens tecken. Det gör vi bland annat genom att under Pride-veckan bjuda in till drop-in vigslar i Sveriges minsta och mysigaste rådhus, säger Anna Lakmaker, vd på Destination Sigtuna.

pantamera_avc_helsida
centrum_sommar2022_helsida
mp_helsida_april
helsida_sfs
social_helsida

Borgmästargården öppnas upp

Kulturnyheter Sigtunas siste borgmästare Gustaf Dahl donerade Borgmästargården till Sigtuna kommun i september 1990, nu ska den öppnas upp för allmänheten som en del av Sigtuna museum.

Veronica och Jenny gör Clubkvällar i Märsta

Märstafolket Veronica Stjernstedt och Jenny Eriksson arrangerar till helgen Club Vega med Tema 80-90-tal: - Vi är två helt vanliga tjejer som bott i kommunen i många år och som saknat evenemang som vänder sig till vår målgrupp, berättar Veronica.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

moderat_outsider
connys
event_outsider
pantamera_out
mp_outsider2022
swedol_outsider
ewas_outsider
sfs_out
outsider_social
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_outsider2022
nrh