moderater_pan_sommar
Här var finalisterna i samband med tävlingen i Märsta Centrum i april. Foto: Magnus Granhagen

Kvala till Artist 2017

På söndag är det dags för Märstakalaset igen och denna gång har Märsta Centrum både uppträdanden och Stage Academys Open audition.

centrum_artikel

Artisterna Hugo Tengblad, Jacob Frohde och Rebecka Rydgren uppträder i samband med Märstakalset. Dessutom har man dragit in Stage Academy igen och den som vill kan visa upp sina talanger får Artist 2017. Även i samband med Centrums invigning i våras så hade man Open Audition för Artist. Vinnaren i denna tävling kommer att få en biljett till den stora riksfinalen i Stockholm. Finalen startar 14.30 men deltävlingarna från klockan 13.

centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
defacto_helsida

Sigtunabandet går på turné

Kultur & Nöje Sigtunabandet Nocean går på turné med sin musikalisk föreställning: - Innan Covid-19 ens fanns så började vi fundera på hur vi kunde tänka utanför boxen med vilka scener vi skulle spela på. Samt vilken riktning vi ville åt - så då landade vi i att vi ville göra filmisk metal med livekonserter på teaterscener, berättar sångerskan Hanna Olsson.

helsida_var2021
bildextra

Så var Märstakalaset

Nöjesnyheter Märstakalaset arrangerades på lördagen med bland annat Stage Academy som letade musiktalanger: - Det var en hektisk dag, men det är det värt när man får se så mycket ung talang. Artisttävlingen gick super och slutade i allsång och Klara Hammarström var också grym. Det var längesen jag hade en sån här dag, det var efterlängtat, säger Adam Jönssön, projektledare på Stage Academy

2020_helsida
Klickextra!

Mest klickat i augusti

Nöjesnyheter Har du missat någon stor nyhet på märsta.nu i augusti? Nu får du ny chans att läsa de viktigaste nyheterna den gånga månaden.

vaccin
connys_helsida
bostad_helsida
mp_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

bostad_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
mp-outsider
swedol_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
vaccin-outsider
centrum_sommar_out