mote_sommar
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Kupp mot elektroniklager

Ett elektroniklager i Rosersberg utsattes under natten för en så kallad smash and grab. I samband med kuppen så kastades fotanglar ut rapporterar Expressen.

centrum_artikel

Vid 1.30-tiden i natt forcerade ett okänt antal personer lagrets vägg därefter stal de elektronik och lämnade, i flykten skickades fotanglar ut skriver Expressen. Enligt Expressen var det tre mörka bilar som befann sig kring fastigheten och det var flera gärningsmän som forcerade fasadväggen.
– Man har sett tre mörka bilar med personer som lastat över gods från lagret, säger Anders Mattsson, vakthavande befäl vid Stockholmspolisen till tidningen.

Flykten skedde sen i två av bilarna och fotanglarna kastades ut på vägar i anslutning till lokalen. Det finns ingen misstänkt och spaningar pågår efter gärningsmännen. Carina Skagerlind, presstalesperson vid Polisen, uppger för märsta.nu att man sökte med bland annat helikopter men det är i nuläget inga misstänkta vid 8-tiden på morgonen. Polisen fick även in samtal om fotanglarna men dessa ska vara upplockade.

 

centrum_helsida2020
2020_helsida
connys_helsida
kaa_sigtuna_helsida
defacto_helsida
landsbygd_sigtuna_helsida
happyhomes_sommar2020
spedition_sigtuna
brobygget_midgard_helsida

Biljakt förbi Märsta

Blåljus En förare som vägrade stanna i samband med poliskontroll på E4:an satte fart från Knivsta mot Stockholm förbi Märsta.

marina_helsida
studeravidare_helsida
brobygget_helsida_valsta
sigtuna_natur_sommar_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
nrh
marina_outsider
kaa_outsider
centrum_sommar_out
brobygget_midgard_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
studeravidare_outsider
brobygget_outsider_valsta
speedy_outsider
ridskola_2020_outsider