defacto_pan2020
Foto: Insändarbild

Kulturstugan invigde vårens program

Märsta kulturstuga invigdes på lördagen: - Det är ett fullspäckat vårprogram, säger Lill Sjöström på Märsta kulturförening.

Märsta kulturstuga kommer att ha ett fullspäckat program under våren med utställningar, konserter, föredrag med mera.
– Utställningarna består av bl a måleri, keramik, stenhuggning, broderi, grafik, foto. Konserterna blir bl a jazz, kabaré, vispop, popfusion. Föredragen handlar om Sigtuna, sherry och en afghansk flykting. En trappa upp kommer man att få se mangakonst och foto, bl a ”Arlanda 1980”, berättar Lill Sjöström på Märsta kulturförening.

festspec_host2020_helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
kcbygg_aug_helsida
boisigtuna
2020_helsida
connys_helsida

Märsta på Minecraft

Nöjesnyheter Delar av Märsta finns nu tillgängligt på Minecraft: - Anledningen till att vi har valt att lägga tid på det här är att visa vad vi på geodataenheten kan göra med tillgängligt kartmaterial och att väcka en nyfikenhet för vad geodata är och vad det kan användas till, säger Sigtuna kommuns Geodatachef Sonja Tegeback-Hjort.

Späckat program för Valsta Café

Kulturnyheter Skyddsvärnet har startat upp sin kaféverksamhet i Valsta Centrum: - Det vore fantastiskt om Valsta café kan bli ytterligare en mötesplats för boende i Valsta. En plats att umgås på, ta del av upplevelser och lära känna nya människor som man annars inte skulle umgås med, säger Sandra Tillbom, projektledare.

sigtuna_vatten_outsider
festspec_host2020_outsider
nrh
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
kcbygg_outsider