defacto_panorama_mustasch
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Kross i toppmötet – Andra segern på fem dagar

Skånela krossade topplaget Kungälv hemma i Märsta med hela 37-25: - Från minut tio och framåt är det vår match, säger tränaren Fredrik ”Chippen” Söderberg.

centrum_farsdag_artikel

Två matcher och två segrar blev facit för Skånela denna vecka. I tisdags var det Tyresö som fick pisk efter 15 mål av Kristin Thorleifsdottir. På söndagen var det toppmöte mot Kungälv. En match som startade segt för Skånela men sedan man hämtat in 1-4 var det bara ett lag på banan:
– Vi får inte till starten, det var tveksamt framåt och bakåt. Vi behåller ändå lugnet och blir inte stressade. Vi jobbar på och får till alla delar till slut, från matchminut tio är vi överlägsna resten av matchen, summerar tränaren Fredrik Söderberg.

Thorleifsdottir som nyligen blev klar för H65 svarade på nytt för många mål, 12, men Söderberg passar på att hylla kollektivet:
– Många kliver fram, det vi har vunnit mycket på, även om de går in och Punktar Petersson går exempelvis Nathalie Norman in och tar för sig, likaså Alica, fortsätter ”Chippel”.

Att besegra ett toppkonkurrent med så mycket i segermarginal tar Skånela med sig till OV och resten av säsongen:
– Vi är betydligt tryggare i det vi gör i stort, OV borta är alltid tufft, ställer vi upp så här så får de svårt, då slår ingen oss.

I och med segern är Skånela tvåa i tabellen och har tre poäng upp till ettan Önnered som nyligen besegrade Skånela i dubbelmötet kring jul- och nyår.

Målen
Thorleifsdottir 12, Andersson 6, Vinelund, Östlund 3, Wiklund 3, Petersson 2, Wislander, Norrman, Küller, Eriksson

greeknighthelsida
centrum_farsdag
defacto_mustach_helsida
sigtunavatten_standard
ica_oktober
happyhomes_2019
fme_oktober
EXTRA

Rosersbergs IK vann Upplandscupen

Fotboll Rosersbergs IK tog sin största seger någonsin på lördagen när A-laget vann Upplandscupen: - Vi gör en fantastisk match, säger tränaren Stefan Lundqvist till märsta.nu

Ganibegovic gör comeback

Handboll Iris Ganibegovic som lade av med handbollen efter förra säsongen gör comeback för att täcka upp för Yosef Rahali som inte är spelklar än.

damallsvenskan

Tung första fällde Skånela

Handboll Skånela var inte riktigt med från start i målprotokollet mot Tyresö. Fram för allt slarvade man lite väl ofta i offensiven vilket gav Tyresö chans att kontra på. Gästerna ledde med 16-11 i första. I andra rycker Skånela upp sig och leder med 22-20 inför de sista tio minuterna, men sista tio vinner Tyresös md 6-2 och matchen med 26-24.

greeknight_outsider
nrh
connys
colorama_april2