bostadsformedling
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Kross i toppmötet – Andra segern på fem dagar

Skånela krossade topplaget Kungälv hemma i Märsta med hela 37-25: - Från minut tio och framåt är det vår match, säger tränaren Fredrik ”Chippen” Söderberg.

centrum_artikel

Två matcher och två segrar blev facit för Skånela denna vecka. I tisdags var det Tyresö som fick pisk efter 15 mål av Kristin Thorleifsdottir. På söndagen var det toppmöte mot Kungälv. En match som startade segt för Skånela men sedan man hämtat in 1-4 var det bara ett lag på banan:
– Vi får inte till starten, det var tveksamt framåt och bakåt. Vi behåller ändå lugnet och blir inte stressade. Vi jobbar på och får till alla delar till slut, från matchminut tio är vi överlägsna resten av matchen, summerar tränaren Fredrik Söderberg.

Thorleifsdottir som nyligen blev klar för H65 svarade på nytt för många mål, 12, men Söderberg passar på att hylla kollektivet:
– Många kliver fram, det vi har vunnit mycket på, även om de går in och Punktar Petersson går exempelvis Nathalie Norman in och tar för sig, likaså Alica, fortsätter ”Chippel”.

Att besegra ett toppkonkurrent med så mycket i segermarginal tar Skånela med sig till OV och resten av säsongen:
– Vi är betydligt tryggare i det vi gör i stort, OV borta är alltid tufft, ställer vi upp så här så får de svårt, då slår ingen oss.

I och med segern är Skånela tvåa i tabellen och har tre poäng upp till ettan Önnered som nyligen besegrade Skånela i dubbelmötet kring jul- och nyår.

Målen
Thorleifsdottir 12, Andersson 6, Vinelund, Östlund 3, Wiklund 3, Petersson 2, Wislander, Norrman, Küller, Eriksson

studeravidare_helsida
2020_helsida
brobygget_helsida_valsta
EXTRA

Travprofilen har avlidit

Ridning Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

helsida_sommarlov
sigtunahem_sokbostad
defacto_helsida
connys_helsida
brobygget_midgard_helsida
centrum_helsida2020
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

happyhomes_sommar2020
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

ridskola_2020_outsider
brobygget_midgard_outsider
brobygget_outsider_valsta
centrum_sommar_out
swedol_outsider
studeravidare_outsider
nrh
outsider_sommarlov
sigtuna_vatten_outsider