sap_kyrka_pan
En servering i MärstaFoto: Magasinet

Krogrestriktioner mildras idag

Idag 1 juli får krogarna efter över ett år med restriktioner ha öppet längre och begränsningen på antalet personer i sällskap utomhus slopas.

Kroglivet i kommunen och resten av Sverige har drabbats hårt av restriktioner under pandemin. De har ålagts att sluta servera alkohol efter 20.00, man får bara ta in ett visst antal personer, man får bara sitta 4 i sällskap, i vissa fall bara en enda person per bord med mera. Men från och med 1:a juli tas begränsningen på storleken i sällskapet utomhus bort. Inomhus ökas den maximala storleken på sällskap till åtta personer. Sällskapen ska fortfarande sitta ner och kunna hålla avstånd både inne och ute.

centrum_helsida2020
bildextra

Så var Märstakalaset

Nöjesnyheter Märstakalaset arrangerades på lördagen med bland annat Stage Academy som letade musiktalanger: - Det var en hektisk dag, men det är det värt när man får se så mycket ung talang. Artisttävlingen gick super och slutade i allsång och Klara Hammarström var också grym. Det var längesen jag hade en sån här dag, det var efterlängtat, säger Adam Jönssön, projektledare på Stage Academy

mp_host_helsida
Klickextra!

Mest klickat i augusti

Nöjesnyheter Har du missat någon stor nyhet på märsta.nu i augusti? Nu får du ny chans att läsa de viktigaste nyheterna den gånga månaden.

skordedag_helsida
happyhomes_sommar2020
bostad_helsida
connys_helsida
kyrkoval_helsida
eldsjal-helsida
helsida_var2021
2020_helsida
coronakrisen

Höjda avgifter kan leda til dyrare flyg- och godspriser

Kultur & Nöje Allt fler bolag återstartar på Arlanda och det kommer även in nya aktörer, men Transportstyrelsen tror att det kan bli högre biljettpriser i framtiden.

kyrka_helsida
andersojag

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
kyrka-outsider
kyrkoval_outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
eldsjal-outsider
heat_out
nrh
swedol_outsider
skordedag_out
andersojag_outsider
ridskola_2020_outsider
bostad_outsider
mp-outsider